Прескочи до съдържание

Здравейте и от мен :)


Препоръчани мнения

Здравейте магеланци!

Казвам се Людмил на 28 години. Радвам се, че имам честта да се присъединя към  вас, хора изпълнени с приключения и позитивизъм. Попаднах в този форму случайно (както, май не само аз 😄), когато реших да осъществя посещението на една дестинация, която то доста време имах желание да посетя, но нещо не съумявах. Да това е Йордания!  Изчетох многото информация, която ми беше полезна, за което благодаря. Ще се старая при всяка възможнсот и аз да споделям и разкзвам нещо ново, с което бих, бил полезен. 

Като цяло живея в София, обичам в свободното си време да правя много неща, не знам от къде да започна, да ги изброявам 🙂. Разбира се, пътуването е едно от тях. От малък ми е въплатена любов към пъутването и новите преживявания(хубавите обичам да ги повтарям). Не съм имал голяма възможност да пътувам в много държави, но пък затова компенсирам с любимата ни и прекрасна родина Бълария!  Организирането на пътуванията и каквито и да е мероприятия ми е в кравта, все пак нещата трябва да са под контрол (лъвска му работа). 

Нека да спра до тук, защото имам навиците да се отплесвам понякога. До скоро!  🙂 

Редактирано от Nonchev
  • Харесвам 13
Връзка към мнение

Добре дошъл, Нончев! 🙂

Отплесни се повече де, да разберем повече за теб и интересите ти... 

Кога ще я бъде тази Йордания?

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Здравейте Полина, като цяло плана който в мометна е задвижен е 9-16 демеври.  Мисля да посетим максимално висчки възможни дестинаци от Акаба до Амман, на горе няма да стигне времето. 

Относно интересите ми. Освен горепосоченото обичам да ходя на театър, кино и подобни културни мероприятия. Събирането с пряители по всякакви поводи и без тях е много важно за мен. Планината при всяка възможнсот гледам да съм там с разходки, покоряване на върхове .
От тази година имам ново любимо хоби и то е Airsoft-а.

Редактирано от Nonchev
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.