Прескочи до съдържание

Здравейте, пътешественици!


Препоръчани мнения

Здравейте! Учудвам се, че чак сега попадам на вас. Нямам чак голям стаж като пътешественик, но тук има толкова интересни истории!

Аз съм Яна, попътувала съм малко, но се надявам тепърва да започна да пътешествам.

Тук съм конкретно със задачка, за която ще пиша отделно и се надявам да ми помогнете, но определено няма да е само това.

Имам няколко истории, някои не толкова стари, които може и да са ви интересни. Досега съм пътувала предимно като дете и по-късно с приятели, затова не ми е трябвало да търся как да стигна до някъде, а какво да правя там 🙂 А сега започваме семейни пътешествия, които ми се струват предизвикателство, защото искам да планирам до по-големи детайли. Това, което търся когато пътешествам е спомени и емоции, обичам да се губя и да улавям духа на местата. Не обичам струпванията на хора, или организираните екскурзии, но пък и най-популярните дестинации са такива с причина. Надявам се да не ви досаждам много и съм сигурна, че много ще ми помогнете!

Освен пътешествия обичам да чета, да ям, да шия, да танцувам и да научавам нови неща. Сега съм по майчинство с втория ми син. Надявам се това представяне да е достатъчно, макар и леко банално.

ПС Снимката я направих от ферибота Игуменица - Корфу (Керкира).

14695468_10206783551419747_6803926718181412475_n.jpg

  • Харесвам 11
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.