Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , Capitan Morgan каза:

Къде?

Рим, Неапол, Бари, Болоня, Катаня, Бергамо (за всички дестинации реално) ...

Примерно:

image.png.4e2061621ea8e498f85f69fac4f9770f.png

• Харесвам 5
Публикувано:

На мен сайта на Уиз едва ми се отваря от сутринта. Зависва на резултати от търсене и нищо не показва 😞 Голям шопинг пада явно 😞

• Смея се 2
Публикувано:

Качихме се до Бари за 31лв двупосочен с флекс па може и да идем 🙄

преди 1 минута , Coo каза:

На мен сайта на Уиз едва ми се отваря от сутринта. Зависва на резултати от търсене и нищо не показва 😞 Голям шопинг пада явно 😞

Явно да щом потвърдителните имейли се бавят 😆

Публикувано:

Такива промоции ги пускат на порции през няколко часа. 🙂

Следобяд и вечерта ще сигурно ще пуснат нови порции. 😉

Аз си харесах София-Болоня за бърз петъчен шопинг по време на намаленията през януари. Разписанието така е направено, че има дупка от около шест часа между полета на отиване и връщане. 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 19 минути , iMari каза:

Аз си харесах София-Болоня за бърз петъчен шопинг по време на намаленията през януари. Разписанието така е направено, че има дупка от около шест часа между полета на отиване и връщане. 🙂

Лошото е, че 16-17 евро е двупосочния до града след това..а с по-евтините варианти се губи доста време

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , Alexander каза:

Лошото е, че 16-17 евро е двупосочния до града след това..а с по-евтините варианти се губи доста време

Чак пък толкова 😉  Има редовен градски автобус номер 81, който спира на 15 минути пеш от летището, за по 1,40 евро в посока. За шопинг може и да не стане, ама аз и не си представям да се развявам заради единия шопинг дотам.

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 35 минути , iMari каза:

Аз си купих за 24 лв .Роднините са против,та не знам как ще отида.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , master_of_germs каза:

Чак пък толкова 😉  Има редовен градски автобус номер 81, който спира на 15 минути пеш от летището, за по 1,40 евро в посока. За шопинг може и да не стане, ама аз и не си представям да се развявам заради единия шопинг дотам.

Виждам, че има дневна карта за 5 евро, предполагам, че от машинките на летището може да се купи. Автобус 944 от летището може да се комбинира с 81. А за какво ще си използваш времето си е твой избор. 😉

Полета на връщане се случва да закъснее, а и салона преди секюрити предлага услугата безплатен фест трак. Дават ти листче с QR код и минаваш най-отпред. Само да не затворят всичко пак през януари, все ще го измислим.😃

• Харесвам 7
Публикувано:

Аз успях да взема за 8януари - 11 януари до Бергамо. Като цяло искахме с колегите да направим teambuilding там, но за 10 човека билетите бяха мегааааа скъпи (буквално). Явно аз взех последния евтин, и само ги подведох, та няма да правим TB в Италия 😄 оставаме си тук.

• Харесвам 2
Публикувано:

И аз успях да взема две билетчета до Болоня за 7,58 лв. Но няколко пъти мобилното им приложение не ми зареждаше или крашваше по време на резервацията, явно заради големия интерес. Така изпуснах една дата и запазип за друга. Сега ще чакам пък Ryan да пуснат някакви намаление, за да взема и за обратната посока в друг ден 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Не е точно като вчерашната промоция, но се намират билети до Бари за под 8 лв. Флекса е 12 лева, така че ако някой е изтървал вчера, може да се уреди днес евентуално. 

58C92608-FD0D-4E53-A0D5-0F795B7C6474.png.ebe85f731f2e24428793222db98e5d61.png

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 15 минути , yordanov каза:

Не е точно като вчерашната промоция, но се намират билети до Бари за под 8 лв. Флекса е 12 лева, така че ако някой е изтървал вчера, може да се уреди днес евентуално. 

58C92608-FD0D-4E53-A0D5-0F795B7C6474.png.ebe85f731f2e24428793222db98e5d61.png

Същото е до Болоня. През оподо даже за 2 лв. има двупосочни.

Screenshot_2021-12-11-11-52-51-738_com.opodo.reisen.jpg.ad0d8b897aaea39a724fe2ecbed0666e.jpg

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 10 минути , IvanNavi каза:

Същото е до Болоня. През оподо даже за 2 лв. има двупосочни.

Screenshot_2021-12-11-11-52-51-738_com.opodo.reisen.jpg.ad0d8b897aaea39a724fe2ecbed0666e.jpg

През какво IP и през кой браузър дава тази цена?Пробвах през Chrome и Edge  и в инкогнито режим с БГ и UK IP и най-ниската цена е 2,79 паунда при търсене за двама. Не че е фрапиращо увеличение, но съм забелязала, че за едни и същи билети може да даде пет различни цени в рамките на половин час и търся някаква закономерност. Като че ли дава по-ниски цени след 20:00ч. Бг време, но и това е относително 🙂

Публикувано:
преди 18 минути , iMari каза:

През какво IP и през кой браузър дава тази цена?Пробвах през Chrome и Edge  и в инкогнито режим с БГ и UK IP и най-ниската цена е 2,79 паунда при търсене за двама. Не че е фрапиращо увеличение, но съм забелязала, че за едни и същи билети може да даде пет различни цени в рамките на половин час и търся някаква закономерност. Като че ли дава по-ниски цени след 20:00ч. Бг време, но и това е относително 🙂

Цената е през мобилното приложение на Оподо за Андроид, без смяна на IP адреса.

• Харесвам 5
Публикувано:

За мнго дестинации от БГ има по толкова за януари и февруари-Барселона, Рим, Валенсия, като за последното даже и двупосочно и с хубави дни петък-понеделник.

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз лекинко не успях да се сдържа и си направих един уикенд в Айндховен през януари.

Screenshot_20211214-084727_Wizz Air.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз гледам едни билети за Лондон от 1 час и не мога да реша колко вероятно е да отпаднат тази карантина и тестове за февруари. Направете ми услуга да ги изкупите като тези до Бове, за да не го мисля повече 😄

• Смея се 4
Публикувано:

Аз пък се колебая за Тел Авив. Някой пътувал ли е скоро натам и знае ли какви са изискванията за пътуване - може ли само с ПСР тест или искат ваксина?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.