Прескочи до съдържание

Хановер- София с кола?


Препоръчани мнения

Имам приятели, които редовно пътуват от Мюнхен до Варна. Вземат разстоянието за около 22часа. През повечето време кара предимно мъжът 🙂

Връзка към мнение

Да и аз така мисля, жена ми просто да ме замести за час, два по пътя. А и незнам от къде е по- добрият вариант: през Чехия Унгария Сърбия или Австрия Хърватска Сърбия.

Връзка към мнение
преди 21 минути , dankatar каза:

Здравейте, някой пътувал ли е от Германия до България с автомобил без приспиване по пътя, ако има двама шофьори?

Не си писал в профила си на колко си години.Аз съм пътувал от Германия до България без спане в хотел (предрямване в колата),но като бях на 20-25 години.

Viamichelin го дава около 24часа,което за мен си е много.Като прибавиш лошо време,чакане по граници и т.н. може да стане и над 30 часа.

Последно съм шофирал около 1200 км от Троян до района на Венеция.Като слеза от колата имам чуството,че стъпам върху памук.

Аз също имам работа края на Май в Хановер,после във Вюрцбург и близо до Грац в Австрия и обмислям варианта да тръгнем със сина ми с колата.Задължително ще спим по пътя.Въпреки това май ще отидем със самолет.

Ако все пак решите да пътувате,съветът ми е да спрете по пътя и да се наспите.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

От Хановер не съм пътувала, но от Брюксел (и до Брюксел) - няколко пъти. Двама шофьори сме. Въпреки това, винаги предпочитаме да си направим една нощувка. В екстремния вариант, който ни се наложи да направим преди две години разделихме пътя София - Грац - Брюксел. Но лятото е друго, пътува се значително по-леко, светлата част на денонощието е дълга и като цяло не е толкова натоварващо.

Зимата пътувахме преди три години Брюксел-Нюрнберг-Грац-Загреб-София, с две нощувки, че тръгнахме следобяд от Брюксел. Спахме на Нюрнберг и на Славонски брод.

Ти си решаваш разбира се, но германските магистрали (както вероятно знаеш) не са много приятни зимно време, особено ако по пътя си хванеш и ремонти и задръствания, което ти изяжда част от времето за път.

По границите не сме чакали дълго, но може би е въпрос на късмет.

В заключение - не е невъзможно да се направи без почивка, но е по-добре да обмислите една нощувка. Няма да загубите чак толкова време (освен ако не е "на живот и смърт").

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.