Прескочи до съдържание

Здравейте Магеланци!


Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци! 

 

При наличие на възможност пътувам / обикалям със семейството си напред-назад.

 

В момента търся инфо за Манастира "Св. Екатерина" на Синай, Египет и пак попаднах на препрепратки към magelanci.com. Реших да стана част от това общество и да споделяме заедно приятните и / или преживени моменти, които (са) ни съпътстват(ли) при търсенето на нови атрактивни дестинации засега на нашата, а по-нататък и на други планети!;-)

 

На многоя лета!

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Здравейте giafil!

 

Благодаря Ви за бързата реакция!

 

В момента сме в един хотел на Taba Heights, Egypt и търся възможности да стигнем до манастира (екскурзия в рамките на 1 ден). В търсенето си за това попадам на различни противоречиви информации. Ако имате някакъв опит и / или лични преживявания - моля Ви да ни ги споделите. Как да стигнем дотам? На кой тур- оператор / агент може да се разчита? 

 

Бих Ви бил благодарен за всяка подробна информация!

 

Благодаря Ви предварително!

Връзка към мнение

За съжаление тур оператор не мога да ви препоръчам, защото на мен това пътуване ми предстои някъде февруари живот и здраве. Но аз проучвах доста нещата и абсолютно сте прав много е противоречива информацията. За да изкарат повече пари местните вързват посещението с изкачване на Синай, върхът където Моисей е получил 10 божи заповеди. Мисля, че ако това ви устройва е някаква опция или другият вариант такси и уговорка с шофьор.

Дано някой се включи който има опит. 

Модераторите ако сметнат, че може би трябва да преместят темата в Египетската тема нека го направят защото вероятноста да помагнат повече хора е по-голяма.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.