Прескочи до съдържание

Плажна дестинация покрай великденските почивни дни


Препоръчани мнения

Гледам сега за Великден се събират доста почивни дни заедно с майските и общо взето се падат 11 почивни, а се вземат само 3 дни от отпуската и в този ред на мисли, къде може да се иде някъде на топло и да става за плаж и къпане без Дубай 😁

  • Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към мнение

Миналата година бяхме средата на Май в Кипър и беше много горещо като въздух, но морската вода беше хладна, но все пак ставаше за къпане.

 

Интересно ми е да чуя мнения дали Крит е подходящ за това време на годината 🙂

Редактирано от saved_
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Миналата година бяхме в Кипър 2-9 май и времето беше идеално. Водата ставаше за къпане и не беше адски горещо . Мен също ме интересува дали На Крит времето е подходящо за плаж края на април, началото на май? 

Връзка към мнение

Миналата година по същото време бяхме в Родос и беше перфектно . Водата беше леко хладна , но ставаше за къпане. На Линдос , в залива даже беше перфектна. Тази година планувам Кипър, дано да е ОК за плаж. Аз също мислех за Крит,но не намерих добри цени на билети. Нямам идея по това време дали е добре в Египет и Тунис- т.е. дали не е много горещо, но не пречи да се провери и тази опция.

Редактирано от liliya
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Ние миналата година също бяхме в Кипър за 6-и май и си ставаше за къпане. Майка ми по това време беше в Хургада и са правили плаж, за Египет го дават след средата на май да става много горещо. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.