Прескочи до съдържание

Благодаря за приема! :)


Препоръчани мнения

Благодаря Ви за приема, Магeланци. 🙂 Накратко, и аз съм влюбена в пътешествията, като всички Вас. Сама организирам пътуванията си и винаги започвам с изчитането на полезна информация относно местата, които искам да посетя. Възхищавам се на интересно поднесените пътеписи, които освен ценна информация, ме завладяват с емоция и разпалват желанието да видя описаните места.  Предстои ми организиране на пътуване, но с компанията все още не сме уточнили дестинацията.

Към момента има две идеи: 1.) Лисабон и Синтра., 2.) Барселона. Знам, че за повечето "често пътуващи хора", това са пренаселени и до някъде банални топ дестинации, които отдавна са изгубили чара си в техните очи, но аз се надявам скоро да ги посетя и сама да почерпя впечатления. 

 

Бъдете здрави! 🙂

 

  • Харесвам 10
Връзка към мнение

 

преди 11 минути , DiaNiko каза:

... Предстои ми организиране на пътуване, но с компанията все още не сме уточнили дестинацията.

Към момента има две идеи: 1.) Лисабон и Синтра., 2.) Барселона. ...

Няма какво да се уточнява. Естествено … и двете.

(А защо само Лисабон и Синтра… Планира се поне до Порто, после се преценява, че целия Алгарв е незаслужено пренебрегнат и така … хоп "цяла" Португалия.)

:wink::laugh:

Редактирано от ven62
  • Харесвам 3
  • Смея се 2
Връзка към мнение

Добре дошли на цялата компания! 😀

Типично в магелански стил ще се опитаме да натъпчем още нещо в програмата, защото всичко е толкова вълнуващо и интересно, че няма как да се пренебрегне. Разиграйте някаква томбола и каквото се падне. Който и от двата варианта да изберете (а най-добре и двата 😉 ) , няма да сбъркате!

Връзка към мнение

Здравейте, хоп и аз тук!

Ние сме по екзотичните почивки и засега сме отметнали само Малдиви като дестинация, следва Мавриции ( съвсем скоро ще летим до там) и надявам се догодина Доминикснска Република. 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.