Прескочи до съдържание

Търся спътник за Перу, Боливия и Еквадор


Препоръчани мнения

На 3.12.2018 г. в 2:22, Sanny каза:

 

 

На 3.12.2018 г. в 2:22, Sanny каза:

Здравейте,

 

Някой да планира пътуване към Перу, Боливия или Еквадор (вкл. Галапагос) през юни 2019 г. ?

Търся си компания.

 

 Не че нещо ама... Извинявам се, че иззех функцията на модератор!

Редактирано от Tisho
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Аз и двама мои приятели обмисляме ходене до Перу тази година. За момента гледаме дати около майските празници. Продължителност между 20 и 30 дни. Все още не сме си купили билети и ако до средата не успеем да си намерим изгодна оферта, най-вероятно ще отложим пътуването за Септември. Ние пътуваме нискобюджетно. Предпочитаме да спим в хостели, къщи за гости и дори на палатка в планините. Не държим да видим всички най-известни места в дадената държава. Предпочитаме да изпуснем някое място вместо да препускаме от място на място. Също така предпочитаме да избягваме прекалено туристическите места, затова гледаме да пътуваме в началото или края сезона.


Може би ако споделиш по-конкретно какво искаш да видиш в тези държави както и начина ти на пътуване ще бъде по-лесно преценя дали бихме били подходяща компания.

Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте,

 

Ние см 3 дами, които търсят още един желаещ да се присъедини към малката ни соло групичка за Латинска Америка. Планираме да посетим за точно 30 дни  (30.05-28.06. 2019 г.) Колумбия (само Богота), Перу (Лима-Паракас-Балестовите острови-Ика-Хуакачина-Наска-Арекипа-Колка Каньон-Пуно-Куско (свещената долина)-Мачу Пикчу), Боливия (Ла Пас и Уюни) и Еквадор (Кито и Галапагос). Вече сме си купили билети, но е добре още 1 човек за разпределяне на разходите и нощучките.

  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към мнение

Четвърти човек няма да намали много разходите - само от нощувките и малко от таксита.

Отделно, програмата ви за 30 дни ми се струва доста амбициозна. Предполагам, че ще ползвате и полети. За някои от отсечките като Богота - Лима и Богота - Кито е добре да купите билетите предварително.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Ние също смятаме да спим по хостели. Пътуването е планирано за 30.05-20.06. като включва понастоящем 3 дни в Колумбия (Богота, Меделин, Гуатапе и плантация за кафе), 15 дни в Перу (Лима, Баластовите острови, резервата Паракас, оазиса Хуакачина , НАСКА, Арекипа, Колко каньон, Куско и свещената долина, МП, Марий, Марас, Чинчеро, Пуно) и 2 дни в Боливия (ЛА ПАС и Уюни). Засега Еквадор отпадна, поради липса на желаещи.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.