Прескочи до съдържание

Билети за мач на Челси


Raya Vladova

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Иска ми се да направя малка изненада на приятеля си като отидем на мач на Челси, в който те са домакини. Това не е любимия му отбор, но ги харесва и му се ходи на английски мач, както и на Stamford bridge и съм сигурна, че ще го зарадвам, ако успея да го организирам. 

 

Харесала съм мач на 04.05.2019 Челси-Уотфорд.. Никак не съм наясно какви са цените на билетите и още по ненясно съм с това как и от къде да ги купя. 

 

Ако някой е запознат ще съм благодарна за малко информация. Също така ако има някой, който е ходил може да сподели за преживяването. :) 

 

Връзка към мнение

Следи тук. Билетите трябва да се пуснат в продажба като "general sale" защото голяма част от тях се продават само на притежатели на годишни билети или членове на фен клуба.

 

На 04.05 мачът е срещу Уотфорд, така че би трябвало да може да се сдобиеш с билети около средата-края на март. Цените започват от 41 GBP за най-лошите места и стигат до 80-90 GBP.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Повечето стадиони в цивилизованите страни имат и Hospitality packages, нещо подобно на нашите ВИП ложи, но не за местните мутри, а за фенове. Ако цената не е баснословна, обикновенно си струва. Разбира се, не е между 50 и 100 паунда, а поне 200, но включват храна, напитки, преди и след мача си на топло, често има среща с клубна легенда и т.н. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Преди 1 час, Raya Vladova каза:

Харесала съм мач на 04.05.2019 Челси-Уотфорд..

Не е сигурно, че мачът ще се проведе на тази дата. От няколко години в началото на сезона се публикува програмата в кой кръг кой срещу кого ще играе и всички мачове са посочени в събота от 15.00 часа (местно време). Точните часове и дати на мачовете ги определят телевизиите за по месец-два напред. В момента точните часове и дати са определени до 01.04.2019 г. Това означава, че мачът може да се проведе от петък (03.05.) до понеделник (06.05.).

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

@Цветелин Благодаря за информацията. Предполагам най-сигурно ще е, когаот пуснат билетите в продажба, но пък не се знае тогава дали цените на биелтите ще са изгодни.. общо взето съм на етап изчакване, но все пак благодаря за информацията,

Връзка към мнение

Мисля, че трудно ще успееш да си купиш билет от официалния сайт. Аз преди 2 години ходих на мач на Ливърпул, билетът ми беше от алтернативен сайт (подобен на този) и струваше около 100 паунда. Относно местата мисля, че където и да седнете ще ви хареса - важни са атмосферата и емоциите, не толкова позицията 😀

П.С. От хора, живеещи в Англия, съм чувал, че може да се купи билет непосредствено преди мач пред стадиона (нещо като черна борса, но на нормални цени), но е доста рисковано, ако пътуването е специално за мача.

Редактирано от Цветелин
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

А защо да е трудно да се вземат от официалния сайт, свършват бързо или някаква друга причина? Иначе май в този сайт са малко по-скъпички отколкото в официалния, доколкото виждам или се бъркам.. 😄 

Връзка към мнение

Повечето места са продадени преди началото на сезона на притежателите на сезонни карти, остават малко свободни билети. Висшата лига е най-комерсиалното национално първенство и желаещите да посещават мач на водещите отбори надвишава капацитета на стадиона. Все пак следи на официалния сайт и при достатъчно късмет от твоя страна може да се сдобиеш с билети от там 😀

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.