Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Казвам се Иван и съм на 61 г. Преди няколко години със съпругата ми преоткрихме удоволствието от самостоятелното пътуване. Успяхме да посетим по-голяма част от топ градовете в Европа-Рим, Париж, Лисабон, Барселона и Лондон. Преди всяко пътуване отделяме доста време за подготовка и проучване, така попаднахме и на Магеланци. Набрах самочувствие да споделя нашия опит за технологията на този вид пътувания, който да бъде малко от полза на тези, които правят първи крачки в тази насока. Имам намерения да публикувам няколко пътеписа. Вчера пуснах първия "Една седмица в Лондон -1-ва част". За съжаление не съм доволен от дизайна, нещо не ми се получава поместването на текста, позиционирането на снимките. Търсих тема за напътствия при изготвяне на публикациите, но не открих. Ще ви бъда много благодарен за някои практични съвета, като например имали изисквания за размера на снимките, защо не мога да поставя заглавие от долу  под тях и т.н.

  • Харесвам 14
Връзка към мнение

Здравей и добре дошъл. 

 

Относно снимките - няма изискване, форумът автоматично ги преоразмерява. Относно "поставянето на заглавие под тях" какво точно имаш предвид? Питай и ще се опитаме да ти съдействаме. 🙂 Въпроси от типа "Как да направя ...?" можеш да зададеш в тази тема

 

Приятно прекарване във форума! 🙂

 

П.С. Редактирах леко пътеписа ти - виж сега как е и дали ти харесва повече 🙂

Връзка към мнение

Добре дошъл 🙂

 

Ей тук има кратки инструкции как се поставят снимки сред текст, писането на пътепис по същество не е по-различно от писането на тема или мнение във форума: 

 

 

 

 

Връзка към мнение

Само да кажа какви са наблюденията ми от двата ти пътеписа - от къде идваше проблемът с оформлението. Когато пставяш снимките, го правиш на същия ред, на който е и текстът и така всичко се "разхвърчава". 🙂 Когато слагаш снимки, не го прави на същия ред, на който е текстът, а сложи един Enter, за да слезе курсорът на нов ред и тогава сложи снимката Съответно след снимката сложи още един Enter, за да слезе следващият текст пак на нов ред. 😉

Връзка към мнение

И така можеш да поставиш заглавие под снимката

Т.е. слагаш снимката, нов ред, заглавието, нов ред и продължаваш с текста

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.