Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Бях чувал, че имат проблеми с разрешителното за операции. В новините на прима виста се намират статии, че ще спират полетите си за декември и януари. Затънали са в дългове и опитват да измислят какви разходи да орежат. Проверка в сайта ми показва, че не мога да купя билет за другата седмица за вътрешен полет Дар-Килиманджаро например... възможно е да не са рестартирали вътрешните полети.

Да не трябва да ги ползвате покрай пътешествието в Занзибар и Серенгети? Ориентирайте се на място в ситуацията и евентуалните алтернативи. Препоръчвам Еър Танзания пред безбройните 15-местни самолетчета на Precision Air и други подобни - бият ги като цена и baggage allowance. Иначе Фастджет си бяха супер компания... жалко, ако фалират.
При отмяна на полет в Африка... дано имате покрития от застраховки или кредитни карти - не очаквам там да има нещо подобно на Директива 261 😞
Safari njema!

Връзка към мнение

Hakuna matata!

Добре, че разбрахме на 19.02, че полетът ни на 21.02 няма да се състои. Стискайте палци новите билети за някаква компания с непознато име, които успяхме да намерим в последния момент да са ок и да стигнем от Занзибар в Аруша..... 🙂

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.