Прескочи до съдържание

Здравейте


Препоръчани мнения

Така, ами да кажа няколко думи и за себе си - за пръв път виждам подобно "изискване" за посрещане в даден форум, но ми харесва идеята и определено я приветствам. Нямам проблеми с истинските имена в анонимен форум и дори съм много "за" (не че не може да се излъже и тук, обаче е една идея по-истинско, ако знаеш кой е отстреща), така че да направя едно съмъри на себе си, нали така е модерно да се изпише 🙂

 

Е, да започна тогава - здравейте, казвам се Тодор Манолов и съм алкохолик, така де пътешественик 🙂 Както се казва на току-що завършилите "Оскари" - всичко започна в един далечен ден, когато татко срещнал мама и от блясъка в очите им съм се пръкнал аз, и така вече 40 години. Пътувам, откакто се помня - винаги съм обичам да тръгна в някаква посока, за да видя ново място, може би впечатлен от пътешествията на бай Ганьо - това Браила, Галац, Букурещ, всичкото съм го изръшнал. Ходя основно в Европа, защото до там има евтини полети, но съм бил и на други места - сега ще си направя списък с държавите, че и на мен ми стана любопитно къде съм ходил, макар, например, в една Италия да съм бил 20-на пъти, просто защото ми харесва.

 

Имам един голям недостатък - не обичам да правя снимки, но когато пиша, обикновено е нещо малко по-дълго, с което може и да отегча някого. Имам и собствено мнение по доста въпроси и не съм особено либерален във възгледите си, особено когато споря с емигранти, които искат да ми докажат, че там е повече от тук, само зашото те са избягали от тук - сори, такъв съм, Иначе съм средна класа турист - хотели под 100 евро на вечер рядко ползвам, просто защото съм се убедил, че качеството си има и цена, и колкото и да е само до "преспиването", реалността е малко по-различна - лично мнение.

 

Чета форума от много време (както и много други форуми, в които не съм регистриран), а конкретната причина да пиша е въпрос на тема Ейлат, в който бях преди седмица и съответно мога да отговоря. Все пак форумите са основно затова, за да бъдат от полза на хората, макар основната маса в тях да не чете старите мнения, а директно да повтаря едни и същи въпроси и теми - народопсихолгия все пак 🙂

 

Поздравления за създателите на форума - много полезен и информативен, чета ви с удоволствие!

  • Харесвам 11
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.