Прескочи до съдържание

Рент-а-кар Рим-Неапол-Соренто


Препоръчани мнения

Здравейте 🙂 Предстои ми пътуване другата седмица до Рим, но ще прекараме и няколко дни на Амалфийското крайбрежие. Преди повече от месец си наех кола от rentalcars.com, но вчера, докато случайно си преглеждах условията забелязах, че исканият депозит от 700 евро трябва да се плати с кредитна карта. Аз нямам кредитна карта, а нямам и намерение да си издавам само заради това.

 

Ще съм благодарен, ако ми препоръчате компания за рент-а-кар с дати 13.03.2019. (Рим Чиампино) до 15.03.2019г. (центъра на Рим), като колата ще се ползва за екскурзия до Неапол и Амалфийското крайбрежие.

 

Благодаря предварително ! 🙂

Връзка към мнение

Общо взето хващаш всички компании с офиси на Чампино и им пращаш имейл дали може да резервираш с дебитна. Може да ти се струва малка пречка искането на кредитна карта, но е изискване на почти всички фирми. Някои дебитни се разпознават като кредитни и може да минат, но няма гаранция. Задължително номера им трябва да е релефен. 

Връзка към мнение

Георги, благодаря за отговора.

 

Дилемата ми е дали да си издавам кредитна карта или да правя нова резервация...

 

Навсякъде ли са толкова високи депозитите? 700 евро ми се струват много.

 

И друг път съм наемал коли, но нямаше толкова изисквания и усложнения...

Връзка към мнение

Ами...зависи къде си ги наемал 🙂 В Италия изискванията общо взето са средностатистически, изискването за кредитна карта е по-скоро норма, от колкото обратното. Депозитът често може да се свали, ако купиш допълнителна застраховка от доставчика. А и за Италия е в известна степен препоръчително, защото движението може да е малко хаотично. 

Връзка към мнение
преди 6 минути , PACXA каза:

Навсякъде ли са толкова високи депозитите? 700 евро ми се струват много.

 

700€ е от скромните депозити... Обикновено за клас мини искат 900 до 1200€, а в Marocco пък за едно Clio ни блокираха 2800€ депозит. Ето това вече е много 🙂 Иначе ако не искаш да ти блокират такъв голям депозит, трябва да си вземеш пълната им застраховка, която се върти около 30€ на ден, но пак искат кредитна карта.

Връзка към мнение

Благодаря Ви 🙂

 

Ще стане много сложно с канселиране и нова резервация .. На обяд отивам в банката за кредитна карта. Мисля, че така ще имам по-малко главоболия, а и няма да е излишна.

 

Хубав ден и още веднъж благодаря за бързите съвети!

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.