Прескочи до съдържание

Здравейте, скъпи Магеланци


Препоръчани мнения

Здравейте, 

 

Казвам се Добрин и съм родом от Сливен, няколко години живях в София по време на студентството си, а в момента се намирам в Джогджакарта, Индонезия, където продължавам своето обучение.

 

За форума узнах от две моите приятелки в България, които са горди пътешественички и потребители на сайта. На кратко за моите пътувания, първото ми по-сериозно пътуване беше до Южна Корея през юли,2016 година по обменна програма, същата годината, само че през август, за пръв път стъпих в Индонезия отново по студентска програма.  Бидейки в Индонезия, успях да обиколя страните в региона на Югоизточна Азия, ала все още са останали няколко симпатични съседки на Индонезия, които трябва да посетя.  

 

След едногодишния ми престой тук се завърнах у дома, за да завърша бакалавъра си. По време на изминалата 2017-18 година писах дипломна, работих и преди 7 месеца се реших, и се върнах в югоизточноазиатските ширини.  Докато се трудих на два фронта в България успях  и да се "отбия" до Испания и Италия.

 

Откакто открих магията в пътуванията, не мога да спра да си харесвам разни дестинации. За момента на прицел ми са всички азиатски страни, които са в региона, тъй като са ми близко и с нискотарифните компании всичко е възможно. Поставил съм си за цел Китай, Миянмар и колектив, а Индия, Пакистан, Непал са другата ми забленувана част на Азия, останала ми мечта от бакалавърските ми години.

 

Накратко това са моите пътешественически премеждия. Бих се радвал ако някой от драгите съфорумници се отбие в Джогджа и изпием по един студен чай и хапнем наси горенг.  Ако има и някакви въпроси за Индонезия съм насреща. 

 

Поздрави от дъждовна Джогджа,

Добри

 

 

  • Харесвам 21
  • Браво 1
Връзка към мнение

Добре дошъл 🙂 Всъщност няма нужда да чакаш да те питаме, хващаш и директно пишеш. Може да е по практически въпроси - транспорт, цени, валути, може да е по по-свободни теми - култура, неща които са любопитни и различи и т.н. А най-добре и двете 🙂 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Здравей Добри и добре дошъл! Какво прекрасно представяне! И Индонезия е прекасно място! Ще се радваме да четем разказите ти - не само пътеписи, а дори и истории от бита и ежедневието.

 

Виждам, че проявяваш интерес към Индия и Пакистан - за Индия мога да ти помогна с гидове и настаняване в някой градове - например Делхи, Удайпур и Ченай (безплатно), а за Пакистан мога да ти помогна с почти абсолютно всичко, за което си пожелаеш в по-големите населени места и популярни маршрути - хора, при които можеш да останеш, споделено пътуване, рейсове, влакове и т.н. В Непал още не съм била, ама ако ида преди тебе - ще гледам и за там да имам достатъчно опции. Успех!

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.