Прескочи до съдържание

Мароко с деца


LECHUGITKA

Препоръчани мнения

Я да попитам и аз нещо тук.. За пролетта на 2020 планирам ходене до Мароко. По-скоро планирам Южна Испания - Малага, Кордоба и Гранада и да вмъкна за два дни Танжер от Тарифа или Алгезирас. Единственото, което ме притеснява са децата. Как ще понесат Мароко. И не говоря толкова за културния шок, а по-скоро се чудя как ще приемат храната. Изобщо ще има ли нещо по-нормално за ядене там? Аз лично, ако мога за два дни ще пробвам всичко, ако ще после цяла седмица да пия имодиум и пробиотици. Но малко ме е страх за децата. А имам огромно желание да им покажа Мароко, както и на себе си, де. И друго да питам ходилите там - на испански дали ще мога да се оправям? Или само френски и английски знаят там?  

  • Замислям се 1
Връзка към мнение
Здравко Ангел

Здравей, ние бяхме малка компания с едно хлапе на 3 години, нямаше никакъв проблем откъм храна. Всъщност в Танжер има всякакви заведения, все пак е много туристически град. Освен това откъм плодове и фрешове е рай. И много хора говорят испански, така че ще се оправите.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Супер, благодаря ти много. Те нашите деца са големи деца, та са малко по-претенциозни, ама каквото има - това. Два дни е ок да останем, нали? Колкото да разгледаме Танжер, да хапнем, да си купим нещо интересно. Всъщност какво може да се види там?

Връзка към мнение

Танжер е прекалено близо е до Европа и е прекалено туристически град,не знам дали ще ви даде представа за Мароко. Наблизо е и Шефшауен, синият град от рекламните снимки за Мароко, също силно туристическо място, но според мен ще ви хареса повече от Танжер.

 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Дъщеря ни беше на 3 години, когато бяхме в Мароко. Правихме турове с нощувки в пустинята, Маракеш, Есауира и други места и не сме имали никакъв проблем с храна, фрешове и т.н. Бъдете спокойни.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • 7 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.