Прескочи до съдържание

А здрасти и от мен!


Препоръчани мнения

Привет, скиторници! Радвам се, че намирам жив и все още мърдащ форум в родното уеб-пространство. А факта, че е форум на пътешественици ме радва още повече! За себе си нямам какво толкова да кажа - завръщенец на 30 годинки в милата ни татковина, след известно време обикаляне и търсене на...бог знае какво, по света широк. Живея в Стара Загора, занимавам се с аптеки(точно така, не съм фармацевт, просто се занимавам с аптеки), философ и пияница(в границите на приличието), снимам, скитам, губя се и се намирам, обичам да пътувам с влак и да паля огън. По принцип винаги съм организирал максимално големи групи и евенти, но с времето почвам да предпочитам самостоятелното пътуване или пък в задушевна компания от двама-трима човеци. Може и кучета. Имам няколко "служебни" кучета, та обикновено коли, дрехи и дивани винаги са в косми около мен...

КЪкто и да е... имам навика да се отплесвам в приказки, мисля, че е неспасяемо положението. С две думи, радвам се, че ви намерих, може да си бъдем полезни, може и просто да се четем и да си се кефим, важното е, че ИМА ЖИВ ФОРУМ! Скоро ще метна и някоя моя откачена история, за съжаление повечето датират отпреди минимум година(или две, май?), малко се излагам в последно време откъм пътуване. Живот и здраве, скоро мисля да пробвам и още един начин на пътешествие - сам с един куфар и един мотор, за поне 20 дни, накъдето ме заведе пътя. Дълго време съм си го мислил, но сега вече се реших, остава само да намеря подходящите инструменти. Ако има подобни двуколесни пътешественици тук, няма да откажа някой и друг съвет или поне нещо окуражително, че хората около мен всячески се опитват да ме откажат. 

Живях някакво време в Осло, инак съм обикалял къде ли не, но завинаги си ми остава най-приятно да обикалям из балканските страни. Ако мога да бъда полезен някому, ще се радвам, ако ли не - со здраве и сокерес!

 

Благодаря за приема, и попътен вятър на всички! 😃

  • Харесвам 23
  • Браво 2
Връзка към мнение

Добре дошъл и дано намериш съмишленици за бъдещите ти начинания!

Сред нас има и видни моторджии със страхотен стил на писане! Ще тагна @forry,който е капацитет в обикалянето на Балканският полуостров на две колела,а и в пресъздаването на тези обиколки в писмен вид.

Отново те поздравявам с добре дошъл!

  • Благодаря 1
Връзка към мнение
преди 1 час, Melrakki каза:

че хората около мен всячески се опитват да ме откажат.

Добре дошъл! Тук със сигурност никой няма да те отказва, а напротив - ще бъдеш доволно насърчаван:derisive:

В секция "пътеписи" ще намериш обиколките на @forry с мотор из балканските държавици, пък и той дано се появи скоро.

Връзка към мнение

Добре дошъл!! 

Чудесна ти е идеята, мисля си само, че тези двадесет дни няма да ти стигнат! 

А балканите са прекрасно място за обиколки и разходки... Успех да имаш! 

Връзка към мнение

Охо, привет:) Ето го и Фори се появи😀 Понеже аз съм от двуколесните във форума (пътувам не толкова често колкото ми се ще и не на толкова далече колкото ми се ще, но все пак все още пътувам), та с две думи съм насреща за каквито и да е съвети, идеи и прочие нещица! Още веднъж много се радвам на твоята поява тук и да - това е наистина най-живия пътешественически форум в бг пространството!

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.