Прескочи до съдържание

София - Рейкявик за края на Август - началото на Септември


Препоръчани мнения

Ами това е 🙂 Търся двупосочен самолетен билет София - Рейкявик за края на Август - началото на Септември. Ако се обхванат два поредни уикенда най-добре. Мисля за го за около 9-10 дни трипа до Исландия. Търсих комбинации с прекачване през Лондон, Будапеща, Виена, Брюкселм Копенхаген но все не докарвам разумна цена. Много ли са ~700лв или само на мен ми се струва така? Ще се радвам да ударите едно рамо 🙂

 

Най "изгодната" оферта която намирам, така че да не се пътува 2 дни в посока с прекачване в Шриланка  е следната:

 

Отиване 30 Август:

Ryanair: София - Лондон (Станстед)

+ ~6h дупка за смяна на летища

Wizzair: Лондон (Лутън) - Рейкявик

общо ~12h път

 

Връщане 8 Септември:

Wizzair: Рейкявик - Лондон (Лутън)

+ ~6h престой

 Wizzair: Лондон (Лутън) - София

общо ~12h път

 

На цена 340EUR + 4x10 EUR ръчен багаж = 380 EUR

Редактирано от digitalpr
Връзка към мнение

Не, за този период не са много - нормално са 🙂 Съветвам те да хвърлиш едно око и на традиционните компании, а не само на лоу кост комбинациите. Най-малкото куфар може да ти е от полза, че за 10 дни в Исландия си трябват пластове. Във flights.google.com си излизат цени на Austrian и Луфти около 700-800лв, може би и те са без куфар, но си заслужава според мен заради минимизиране на риска. 

Връзка към мнение

Да, гледах всевъзможни комбинации не само от low-cost компании. Мисля че ще преместя пътуването за средата на Август. Цените на колите и нощувките са идентични с тези през началото на Септември, а полетите са доста по евтини, пак с low-cost обаче. Wizz имат полети през Лондон за по 450лв без багаж, което вече си е разлика.

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.