Прескочи до съдържание

София - Ню Йорк/Сан Франциско - София


Препоръчани мнения

Здравейте!

Търся билет от София до САЩ за средата на септември - от 6-10 до 25-28. Дестинациите, които искам да посетя са Ню Йорк, Сан Франциско и Лас Вегас. Искаше ми се да го направя multi city с билет София - Ню Йорк и връщане Сан Франциско - София и да си спестя един вътрешен полет, но излиза доста над бюджета. Гледах за всякакви възможности от европейски столици, но не намерих нищо под 550-600 евро с багаж. Полет от Лондон и до там с нискотарифни не е вариант, поради високите такси за багаж с уиз/райън и различните летища. Разполагам с мастеркард/виза/дайнърс. Като цяло мисля, че сега не е удобен момент за резервация поради липсата на промоции, но може и да бъркам. Благодаря на отзовалите се.

Връзка към мнение

Щом багажът е задължителен, 550 евро не е лоша цена. Освен този OJ билет, за полетите в САЩ ще ви трябват още между 100 и 300 долара.

Връзка към мнение

Септември е още топло и няма нужда от много багаж. Струва си да обмислите какво ще мъкнете. Аз съм ходил на сватбено пътешествие за две седмици само с ръчен багаж 🙂 В САЩ освен това обществените перални са под път и над път. Спирате за 1 час до една обществена пералня и изпирате и изсушавате мръсните дрехи за почти без пари...

  • Шок 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.