Прескочи до съдържание

До Варшава с кола


Препоръчани мнения

Здравейте на всички пътешественици!

За първи път ми предстои да пътувам с кола от България до друга страна. Дестинацията е Варшава, а поводът - концерт. Нямам много идея в какво точнo трябва да се ориентирам при изготвянето на маршрута до там, освен да следвам google maps 😉   За това моля за съвети как се планира такъв тип пътуване. Почетох малко и това, което намерих като информация е, че е по-добре да се мине през Сърбия, а не през Румъния. Ако някой е минавал този маршрут, моля за подсказка за тънкости по него.

Всеки съвет би ми бил от полза!

Връзка към мнение

Преди три години дъщеря ми и зет ми ходиха на сватба в градче близо до Варшава. Бяха три коли съученици. Направиха го във вид на екскурзия. Посетиха Будапеща и Прага. Във всяка кола имаше поне по двама шофьори и се придвижваха доста бързо и стегнато. За планиране на маршрутите ползваха https://www.viamichelin.com/, а за навигация ползваха google maps. Минаха през Сърбия, защото може да се поддържа по-висока средна скорост в сравнение с Румъния.

Връзка към мнение
преди 10 часа, flavie_pipi каза:

освен да следвам google maps

 

преди 10 часа, flavie_pipi каза:

да се мине през Сърбия

Внимавай когато ползваш Google maps и минаваш през Сърбия, защото както знаеш, те не са в ЕС и роумингът там може да добави "болезнени" спомени към пътуването... 🙂

Връзка към мнение
преди 14 минути , chandni каза:

Внимавай когато ползваш Google maps и минаваш през Сърбия

Говорих с дъщеря ми и тя ме подсети за същото. Google maps са използвали основно в градовете, в които са влизали, за да избегнат задръствания. Иначе са били със стандартна навигация, която и за Сърбия върши добра работа.  

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.