Прескочи до съдържание

Резервиране на хотели в Китай


Препоръчани мнения

Здравей,

Ние ще пътуваме в края на септември за 2 седмици - имаме самолетни билети само и нищо друго още - сф-пекин-сф. Малко сглупих, че не взех връщане от Шанхай, ама карай... та исках да те попитам, тъй като навсякъде в нета пише в никакъв случай да не си резервираме сами хотели, ил иекскурзии,че било опасно, а да си наемем агенция, така ли е? Или ти успя сам да направиш всичко това и нямаше проблеми. а хотелите предварително ли резервира?

Връзка към мнение

Не знам кой питаш, но няма никакъв проблем сам да си букнеш хотели. Китай не бих го причислила към опасните дестинации. Аз лично екскурзии не съм ползвала, всичко си правих самостоятелно.

Връзка към мнение

Booking е сайт, който според разговорите, които проведох с местните е много уважаван и набира предимство през местините еквиваленти по разбираеми за чуждестранните туристи причини. Всички хотели бяха през Booking и нямаше никакъв проблем. Особеност е, че в 2 от 3 приемаха само кеш. 

 

Организираните екскурзии на които попаднахме бяха с доста завишени цени и не сме ги ползвали. Всичко организирано на базата на инфо от сайта и нет-а.

 

 

Връзка към мнение

Супер, благодаря много. Не питам никого конкретно, по-скоро създателя на поста, и всеки друг, който би могъл да помогне с информация. Коментарите ме успокояват, особено за Букинг. Скоро четох, че китайските власти имат проблеми с този сайт и се опитват да го спрат. Дано не се случи дотогава. Аз обичайно обичам да си организирам всичко сама и затова идеята да търся туроператори никак не ми допадна.

Връзка към мнение

Има хотели, които нямат разрешително за чуждестранни гости. Обикновено в букинг е отбелязано , че хотелът е за mainland residence only. За нашите две седмици всичко сме резервирали през букинг без два хотела, че бяха по-евтини директно през техните сайтове.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.