Прескочи до съдържание

10 дни в Япония през септември с нощувки само в Токио


Stelam

Препоръчани мнения

Искат копия на много места (в хотелите направо си снимат паспортите). А airbnb ги задължиха да пращат след всяка потвърдена резервация,че трябва да си приготвите копия от паспорт или да пратите по мейл. Може и регистрационна бланка да попълните - тя съдържа същата информация - номер на паспорт, адрес , валидност...Разбира се, може да откажете, но понеже регистрацията е изискване на полицията - може да ви откажат настаняване - по ваша вина.

В Япония вички места за настаняване - било то букинг, аирбнб, агода - са регистрирани по закона за хотелиерството. Не могат да си качат обявите на нито една платформа, ако не са официално регистрирани - изисква се регистрационен номер. Така че важат всички изисквания като в хотел, включително регистрация. Но понеже апартаментите нямат рецепция с копирна машина, предупреждават да си приготвите копията предварително.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Много благодаря,така и аз разбрах от написаното от тях но все пак някак си да се изпращат данни на мейл?? Но щом такава е политиката там, няма място за притеснение. 

Връзка към мнение

Може просто да си копирате паспортите и да ги оставите на место в апартамента. Или да поискате да попълните регистрационна бланка.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.