Прескочи до съдържание

Здравейте и от мен :)


Препоръчани мнения

Здравейте магеланци 🙂

 

Радвам се, че вече и официално съм част от вас! От известно време преглеждам сайта и смело признавам, че доста помага ( едва ли ви изненадвам с подобно заключение ). Съвсем накратко за мен: казвам се Слави;  работя в сферата на човешките ресурси; обичам да пътувам ( но това се подразбира, щом съм тук, нали 🙂  ), но обичам и да повтарям местата, на които вече съм бил; "Манчестър Юнайтед" ми е голяма страст; от всичко, което съм изчел / видял в сайта най - много са ме грабнали темите на macf1an за ( Полу ) Околосветското пътешествие до Южните морета + Нова Каледония и Вануату през Септември, както и желанието, с което Георги развива и се занимава с форума ( съвсем сериозно - рядко срещана комбинация от енергия, позитивно отношение, ненатрапчива любезност и страст към работата си ).

Спирам до тук, май е достатъчно като за представяне, относно конкретната чуденка, която ме доведе до регистрация ще пиша в друга тема 🙂

Много здраве желая на всички и до скоро!

  • Харесвам 11
Връзка към мнение

Здравейте,магеланци, присъединих се към групата и се надявам на интересни съвети, дискусии и мнения.

Обичам да пътувам,сама,със семейството ми или с приятели и много често се заемам сама с организацията,

тогава съм в стихията си😀 - обичам да изпипвам нещата в детайли, да съм наясно къде и с какво да отида,какво да очаквам от мястото,какви забележителности да видя...... Обичам,разбира се, и изненадите - поякога те подслаждат всяко пътуване или го развалят! Надявам се тук да намеря не само съмишленици,но и приятели! 

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.