Прескочи до съдържание

Trivago плаща премия на хотел тестери


Препоръчани мнения

Това е интересно предложение от Trivago.de

 

Регистрирате се след което си резервирате избрания хотел от списъка и плащате.

След нощувката попълвате въпросник и си получавате по банков път премията от Trivago която в някой случаи стига и до 60 евро.

Налични са хотели в 10 основни германски града и в още 10 европейски :  Виена , Рим , Лондон , Милано , Дъблин , Барселона , Мадрид , Амстердам , Прага и Единбург

 

Линк към офертата :

 

http://www.trivago.de/hoteltest?aDateRange%5Barr%5D=2014-01-12&aDateRange%5Bdep%5D=2014-01-13&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=0&iPathId=38715&

  • Харесвам 6
Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...

Тъкмо мислех да пускам тема за тестването на хотели с Триваго, но намерих тази.

 

Този уикенд се възползвах от офертата - запазих хотел в Милано по описания от Триваго начин (цената на вечер бе 80 евро за двама със закуска, 4 звезди, удобно място до централната гара, добри коментари в букинг.ком). Преди самото пътуване трябваше да попълня въпросник онлайн (отнема не повече от 10 минути) и да им препратя по имейла резервацията за хотела. Хотелът го платих още при резервирането, нямаше опция за връщане на парите при евентуална по-късна отмяна на резервацията.

 

По време на престоя не трябва да споменаваш, че тестваш хотела. В рамките на три дни след престоя трябваше да попълня още един въпросник. Той беше малко по-дълъг от първия, отне ми около 15 минути.

След това можех да избирам как да ми върнат предварително обявените пари (в моя случай 40 евро) - банков път или ПейПал. Два дни по-късно парите бяха в ПейПал сметката ми.

 

Останах доволна - в крайна сметка платихме само 40 евро, а случихме на добър хотел с много хубава за италианските стандарти закуска (имаше много вкусен козунак), имахме и късмета да ни ъпгрейднат категорията на стаята (пристигнахме късно вечерта и вероятно са нямали готова стая от нашата категория) до суит апартамент със спалня, дневна стая и огромна баня с джакузи.

 

Със самото записване съм нямала проблем, но директно действах от немската страница на Триваго (ако това има значение).

 

  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.