Прескочи до съдържание

Казвам "здравей" на теб, който четеш тази тема...


Препоръчани мнения

🌍

 

Казвам се Мануела. На 25 съм, засега имам 17 посетени държави, от които всички в Европа (с изключение на Турция), през ноември месец ще станат 20 🙂. От години разглеждам сайта и черпам идеи и мнения, та.. реших и аз да се включа, надявайки се да мога и аз да съм полезна с нещо (не само да воайорствам из темите 🙈).

 

Както се досещаш обичам да пътувам, също и да посрещам изгреви, да общувам с интересни хора, че дори и да срещам съмишленици за изучаване на нови дестинации. На моменти се чудя дали се радвам повече нa самото пътешетвие или на подготовката за него и обикновено попадам на места, които никога не съм искала да посетя.

 

Смятам от догодина да се насоча към Азия и евентуално Южна Америка, но все още нямам конкретен план, знае ли човек...

 

🌍

 

 

  • Харесвам 26
Връзка към мнение
преди 40 минути , Blood_red_sky каза:

🌍От години разглеждам сайта и черпам идеи и мнения, та.. реших и аз да се включа, надявайки се да мога и аз да съм полезна с нещо (не само да воайорствам из темите 🙈).

Здравей и голямо воайорстване е падало 😀, а как се реши да пишеш/регистрираш след толкова време и кое те спираше пак “толкова” години.

  • Смея се 1
Връзка към мнение
преди 13 минути , Ivko каза:

Здравей и голямо воайорстване е падало 😀, а как се реши да пишеш/регистрираш след толкова време и кое те спираше пак “толкова” години.

😄 Преди не се включвах толкова активно в организацията на пътуванията , вече обаче го правя и на моменти ми се иска и аз да драсна по някой ред тук. Не е имало нещо конктретно, което да ме "спре" да се регистрирам толкова време, може би не съм имала много какво да питам или да изкажа като мнение 🙂

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
преди 4 часа, Blood_red_sky каза:

🌍

На 25 съм, засега имам 17 посетени държави, от които всички в Европа (с изключение на Турция), през ноември месец ще станат 20 🙂.

Хах, и аз така на 25 имах 20 посетени държави, а сега - 4 години по-късно - вече са 81 (86 до края на годината, ако всичко върви по план). Мисълта ми е че е опасно нещо, това с броенето на държави 😉

 

П.П. Ако ти трябват хора за Азия и ЮА догодина - брой ме, че около мен няма много желаещи (да не кажа хич:)

 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.