Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , chandni каза:

:shok: A мен и съпружеското тяло са ни пропуснали! Не е честно пък! :not_i:И сега ако се окаже, че и на @ven62 са дали някакви милиони да му покрият загубите, а не мен не... направо ще си изгриза ушите от яд! :cray:

Въх, кат спомена... пропуснах да видя каква убавица си имам у къщи 😉

Толкоз се стресирах, че ми изскочи от акъла...

• Смея се 2
Публикувано:

На фантастико на скай сити е терминал на Уни Кредит и картата минава... последно ще го бъде ли някога с Уникредит или не?

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Ilian359 каза:

Картата приема ли се на касите за МДТ в Столична община?

Да!

• Благодаря 1
Публикувано:

Миналия месец два пъти пробвах в ОМВ с Дайнърс и не мина на терминал на Райфайзен. Не знаех, че са махнали на ПИБ терминалите.

Публикувано: (редактирано)
преди 3 часа, Hollywood каза:

Отново нереална разполагаема сума!👎

Моля, да ни напишете на лично съобщение с пример кое точно смятате, че не Ви се равнява, за да може да Ви отговорим подробно. 

Поздрави

Редактирано от Diners Club Bulgaria
Публикувано:
На 20.08.2018 г. в 22:37, Loverboy каза:

@Diners Club Bulgaria, какво стана с тийзърите от Facebook? Каква е новата карта? 

Ако следите FB страницата ни, може да видите картата почти завършена. Понеделник ще може да видите целия пъзел. Дали има нещо по-различно в нея? 

Поздрави

Публикувано:
В момента, Diners Club Bulgaria каза:

Ако следите FB страницата ни, може да видите картата почти завършена. Понеделник ще може да видите целия пъзел. Дали има нещо по-различно в нея? 

Поздрави

Освен че е безконтактна? 🙂

Публикувано:
преди 20 часа, silvia_b каза:

Миналия месец два пъти пробвах в ОМВ с Дайнърс и не мина на терминал на Райфайзен. Не знаех, че са махнали на ПИБ терминалите.

Здравейте, моля за повече информация къде не е минала картата. Всимки обекти на ОМВ работят и приемат плащания през тирминал па Райфайзен. Ще сме благодарни за повече информация, за да проверим 

Публикувано:
преди 2 минути , Loverboy каза:

Освен че е безконтактна? 🙂

Не 🙂 . Картите издавани от повече от месец са безконтактни. 

Публикувано:
преди 3 минути , Diners Club Bulgaria каза:

Ако сте направили това, както партньорите от света преди години: https://www.globalpaymentsinc.com/en-ca/customer-center/industry-initiatives/diners-clubs-reissued

Много ще се обичаме : ) 

• Замислям се 1
Публикувано:
3 minutes ago, Diners Club Bulgaria said:

Притежателите на старите пластики може ли да си ги преиздадем безконтактни и на каква цена?

• Харесвам 2
Публикувано:
На 21.08.2018 г. в 10:40, Loverboy каза:

Пуснах си молба за възстановяване на разходи. Първоначално ме изпратиха в "който и да е офис на Дженерали", отидох до този до нас и там ме гледаха като теле в железница, били "автомобилния Дженерали" и не знаели нищо за други разходи. 

Отидох в централния на Дондуков и там жената ми даде да попълня всичко. По телефона обаче ми искаха да съм бил искал от летището документ, че полетът ми е бил отменен - документ, който аз нямам и никой не ми е дал (явно е трябвало аз да си искам). Принтирах от Flightstats информацията, че ми е отменен полетът и приложих оригиналната бордна карта, касовите бележки от сандвичи и напитки, както и новата бордна карта за новия полет на другия ден. 

Лошото е, че в полето за "вид иск" или нещо такова имаше "отменен полет" и аз това сложих, но после видях, че има и "Анулиран полет по разписание", което всъщност трябва да е моят вариант и сега се чудя дали ще ми откажат... 

Ъпдейт: Писаха ми още същия ден да им пратя бордната карта на отиване, като казаха, че чакат Дайнърс да им потвърди, че имам трансакции в Италия, за да се активира застраховката. Това се случва във вторник. 

Вчера (петък) ми преведоха парите. Много съм доволен. Имайки предвид таксата, която плащаме на година, и привилегиите със салоните, Дайнърс ми се превръща в любима карта. 🙂

• Харесвам 4
  • Браво 6
Публикувано:
преди 22 часа, MARTiNSHO каза:

На фантастико на скай сити е терминал на Уни Кредит и картата минава... последно ще го бъде ли някога с Уникредит или не?

Очаквайте много новини от Дайнръс клуб България през идната седмица. 

Поздрави. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 3
Публикувано:

На пъзела отдавна се виждат двата отделни номера, 16 цифров и 14 цифров, както и запазеният долен десен ъгъл, отреден за едно определено лого.

• Харесвам 2

Горното ми звучи като A1 и малко се плаша...

Да не би най-после да сте взели някой за 24/7 съпорт?

Да кажа, че в Гърция на колкото места по заведенията имаше лепенкс, навсякъде мина без проблем.

Редактирано от MARTiNSHO
  • Харесвам 3
преди 7 часа, Diners Club Bulgaria каза:

Здравейте, моля за повече информация къде не е минала картата. Всимки обекти на ОМВ работят и приемат плащания през тирминал па Райфайзен. Ще сме благодарни за повече информация, за да проверим 

diners.jpg

Редактирано от silvia_b
преди 7 часа, Loverboy каза:

Ако сте направили това, както партньорите от света преди години: https://www.globalpaymentsinc.com/en-ca/customer-center/industry-initiatives/diners-clubs-reissued

Много ще се обичаме : ) 

Партюрството на колегите от САЩ се отнася единствено до ползване на партньорската мрежа и то на територията на Северна Америка. 

Трудно може нещо да обегни на магеланците, но не, това не е нашия продукт. За момента нама подобен такъв и ще бъде предлаган единствено и само в България. 

Поздрави. 

Редактирано от Diners Club Bulgaria
  • Харесвам 3

Това, което е дразнещо в Бългрия, но също така и доста масаво е, да се мисли за нови клиенти, а за лоялните да не се прави нищо. Дано не ни се налага да затваряме сметки/карти и да ги почваме наново.

Редактирано от Боян Димитров
  • Харесвам 6
Публикувано:

Аз искам да похваля картата в Малта. Оказа се, че global payments обслужват hsbc, една от най- големите банки в Малта и картата минава почти навсякъде. Много приятно бях изненадана, имайки предвид че тази карта дори не се предлага 🙂

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.