baiKolio Публикувано: 23 август, 2018 Публикувано: 23 август, 2018 преди 2 минути , chandni каза: A мен и съпружеското тяло са ни пропуснали! Не е честно пък! И сега ако се окаже, че и на @ven62 са дали някакви милиони да му покрият загубите, а не мен не... направо ще си изгриза ушите от яд! Въх, кат спомена... пропуснах да видя каква убавица си имам у къщи 😉 Толкоз се стресирах, че ми изскочи от акъла... 2
Ardent Публикувано: 23 август, 2018 Публикувано: 23 август, 2018 При мен всичко си е "бек ту нормал", което иде да покаже, че Дайнърс стафа виси във форума, като доста друг народ де :) 6
Ilian359 Публикувано: 24 август, 2018 Публикувано: 24 август, 2018 Картата приема ли се на касите за МДТ в Столична община?
MARTiNSHO Публикувано: 24 август, 2018 Публикувано: 24 август, 2018 На фантастико на скай сити е терминал на Уни Кредит и картата минава... последно ще го бъде ли някога с Уникредит или не? 1
vl_stamboliev Публикувано: 24 август, 2018 Публикувано: 24 август, 2018 Преди 1 час, Ilian359 каза: Картата приема ли се на касите за МДТ в Столична община? Да! 1
silvia_b Публикувано: 24 август, 2018 Публикувано: 24 август, 2018 Миналия месец два пъти пробвах в ОМВ с Дайнърс и не мина на терминал на Райфайзен. Не знаех, че са махнали на ПИБ терминалите.
Hollywood Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 Отново нереална разполагаема сума!👎
Diners Club Bulgaria Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Hollywood каза: Отново нереална разполагаема сума!👎 Моля, да ни напишете на лично съобщение с пример кое точно смятате, че не Ви се равнява, за да може да Ви отговорим подробно. Поздрави Редактирано 25 август, 2018 от Diners Club Bulgaria
Diners Club Bulgaria Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 На 20.08.2018 г. в 22:37, Loverboy каза: @Diners Club Bulgaria, какво стана с тийзърите от Facebook? Каква е новата карта? Ако следите FB страницата ни, може да видите картата почти завършена. Понеделник ще може да видите целия пъзел. Дали има нещо по-различно в нея? Поздрави
Loverboy Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 В момента, Diners Club Bulgaria каза: Ако следите FB страницата ни, може да видите картата почти завършена. Понеделник ще може да видите целия пъзел. Дали има нещо по-различно в нея? Поздрави Освен че е безконтактна? 🙂
Diners Club Bulgaria Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 преди 20 часа, silvia_b каза: Миналия месец два пъти пробвах в ОМВ с Дайнърс и не мина на терминал на Райфайзен. Не знаех, че са махнали на ПИБ терминалите. Здравейте, моля за повече информация къде не е минала картата. Всимки обекти на ОМВ работят и приемат плащания през тирминал па Райфайзен. Ще сме благодарни за повече информация, за да проверим
Diners Club Bulgaria Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 преди 2 минути , Loverboy каза: Освен че е безконтактна? 🙂 Не 🙂 . Картите издавани от повече от месец са безконтактни.
Loverboy Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 преди 3 минути , Diners Club Bulgaria каза: Не 🙂 . Картите издавани от повече от месец са безконтактни. Ако сте направили това, както партньорите от света преди години: https://www.globalpaymentsinc.com/en-ca/customer-center/industry-initiatives/diners-clubs-reissued Много ще се обичаме : ) 1
Jorro Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 3 minutes ago, Diners Club Bulgaria said: Не 🙂 . Картите издавани от повече от месец са безконтактни. Притежателите на старите пластики може ли да си ги преиздадем безконтактни и на каква цена? 2
Loverboy Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 На 21.08.2018 г. в 10:40, Loverboy каза: Пуснах си молба за възстановяване на разходи. Първоначално ме изпратиха в "който и да е офис на Дженерали", отидох до този до нас и там ме гледаха като теле в железница, били "автомобилния Дженерали" и не знаели нищо за други разходи. Отидох в централния на Дондуков и там жената ми даде да попълня всичко. По телефона обаче ми искаха да съм бил искал от летището документ, че полетът ми е бил отменен - документ, който аз нямам и никой не ми е дал (явно е трябвало аз да си искам). Принтирах от Flightstats информацията, че ми е отменен полетът и приложих оригиналната бордна карта, касовите бележки от сандвичи и напитки, както и новата бордна карта за новия полет на другия ден. Лошото е, че в полето за "вид иск" или нещо такова имаше "отменен полет" и аз това сложих, но после видях, че има и "Анулиран полет по разписание", което всъщност трябва да е моят вариант и сега се чудя дали ще ми откажат... Ъпдейт: Писаха ми още същия ден да им пратя бордната карта на отиване, като казаха, че чакат Дайнърс да им потвърди, че имам трансакции в Италия, за да се активира застраховката. Това се случва във вторник. Вчера (петък) ми преведоха парите. Много съм доволен. Имайки предвид таксата, която плащаме на година, и привилегиите със салоните, Дайнърс ми се превръща в любима карта. 🙂 4 6
Diners Club Bulgaria Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 преди 22 часа, MARTiNSHO каза: На фантастико на скай сити е терминал на Уни Кредит и картата минава... последно ще го бъде ли някога с Уникредит или не? Очаквайте много новини от Дайнръс клуб България през идната седмица. Поздрави. 1 3
macf1an Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 На пъзела отдавна се виждат двата отделни номера, 16 цифров и 14 цифров, както и запазеният долен десен ъгъл, отреден за едно определено лого. 2
MARTiNSHO Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 (редактирано) Горното ми звучи като A1 и малко се плаша... Да не би най-после да сте взели някой за 24/7 съпорт? Да кажа, че в Гърция на колкото места по заведенията имаше лепенкс, навсякъде мина без проблем. Редактирано 25 август, 2018 от MARTiNSHO 3
stanislavpp Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 Визията едва ли ще е по-различна от американската Дайнърс . 1 1
silvia_b Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 (редактирано) преди 7 часа, Diners Club Bulgaria каза: Здравейте, моля за повече информация къде не е минала картата. Всимки обекти на ОМВ работят и приемат плащания през тирминал па Райфайзен. Ще сме благодарни за повече информация, за да проверим Редактирано 25 август, 2018 от silvia_b
Diners Club Bulgaria Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 (редактирано) преди 7 часа, Loverboy каза: Ако сте направили това, както партньорите от света преди години: https://www.globalpaymentsinc.com/en-ca/customer-center/industry-initiatives/diners-clubs-reissued Много ще се обичаме : ) Партюрството на колегите от САЩ се отнася единствено до ползване на партньорската мрежа и то на територията на Северна Америка. Трудно може нещо да обегни на магеланците, но не, това не е нашия продукт. За момента нама подобен такъв и ще бъде предлаган единствено и само в България. Поздрави. Редактирано 25 август, 2018 от Diners Club Bulgaria 3
Боян Димитров Публикувано: 25 август, 2018 Публикувано: 25 август, 2018 (редактирано) Това, което е дразнещо в Бългрия, но също така и доста масаво е, да се мисли за нови клиенти, а за лоялните да не се прави нищо. Дано не ни се налага да затваряме сметки/карти и да ги почваме наново. Редактирано 25 август, 2018 от Боян Димитров 6
Алекс Публикувано: 26 август, 2018 Публикувано: 26 август, 2018 Аз искам да похваля картата в Малта. Оказа се, че global payments обслужват hsbc, една от най- големите банки в Малта и картата минава почти навсякъде. Много приятно бях изненадана, имайки предвид че тази карта дори не се предлага 🙂 4
Hollywood Публикувано: 27 август, 2018 Публикувано: 27 август, 2018 (редактирано) Редактирано 27 август, 2018 от Hollywood 2 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега