MARTiNSHO Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 преди 1 час, vl_stamboliev каза: Вече кол центърът на ДКБ е денонощен: Връзкa c нас +359 2 970 95 55 денонощно +359 88 929 00 00 денонощно Амено падре, Амин! Това го чакам откакто се съдя с Europcar... Ако го фана човека зад акаунта на @Diners Club Bulgaria ще го черпя една бира. 6
Goal & Boss Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 преди 1 час, AlexandraKo каза: За него ще е по-скъпо, щот, освен златния номер , ще трябва и да пише ГСВ/GSV на латиница. А какво точно означава ГСВ? 1
MARTiNSHO Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) Ужас... защо винаги когато похваля някой и то след това си.... Обади ми се преди малко невероятно приятна девойка, да си поговирим за новата карта. Всичко точно, добро условия, нов оборот от 1000 лв. , картата минава навсякъде, ниски лихви-михви, невероятни валутни курсове... Съвсем случайно на края на разговора вметнах дали ще си останат и застраховка, travel portal и lounges .... и хоп ИЗНЕНАДА! Намаляват lounge баровете до 12 на година. И това ми го казва за новата карта. Викам... никъв шанс, няма да я взема тая , но девойката ми каза, че това ще бъде променено и на съществуващи те карти. Т.е. картата ми съм я подписал на едни условия, тя изтича еди кога си и преди датата на изтичане изведнъж най-голямата оферта, заради която всички тук сме клиенти на Diners отпада. Ще се цитирам малко по-горе и ще кажа, че е много добре свършена работа, но българска. Една такава карта, дори с тези 12 посещения реално вече не е толкова апетитна колкото беше. Вдигнете й таксата, ама какво режете тея посещения. Аз с тези 12 посещения, я да успея да покрия 1 месец, я не. Поздрави! 😉 Редактирано 28 август, 2018 от Георги 1 7 1
Hollywood Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) Привилегията за безплатен достъп се запазва за най-активните притежатели, които за всеки период от 90 дни преди датата на посещение на VIP салона, са реализирали минимален изискуем оборот в търговски обекти в България или чужбина, в размер на 1000 лeва. Безплатния достъп важи за не повече от 12 броя посещения, за период от една календарна година. Сумират се и посещенията реализирани в първите 90 дни от издаване на картата. Редактирано 28 август, 2018 от Георги 1 1
MARTiNSHO Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) Аз се чуствам меко казано тъпо след като рекламират "...", а всъщност всичко е много шум а лека полека махат и слагат up to 12 посещения. Че ние сме форум за пътешествия, хората пътуват по 20 пъти месечно, с тея 12 посещения може да пием една студена вода.... Редактирано 28 август, 2018 от Георги 3
NaDe Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 Поне са оставили вариант за безплатен достъп, защото картите на останалите банки нямат тази възможност. 1
Емика Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 преди 3 минути , Hollywood каза: Безплатния достъп важи за не повече от 12 броя посещения Аз нямам дайнърс (обичам да гледам хората и лудницата по летищата, освен това гледам да не се тъпча с много храна ). Но, това с намаленията ми се струва много, много некоректно! 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) преди 13 часа, NaDe каза: Поне са оставили вариант за безплатен достъп, защото картите на останалите банки нямат тази възможност. Здравейте, смятаме, че осигуряването на 12 напълно безплатни посещения е "справедлива" бройка Хубава вечер. Редактирано 29 август, 2018 от Diners Club Bulgaria 1 1 1 2
П.Кръстев Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) Ах.... поляха ни със студена вода, голяма мизерия. 😕 От тези 95% ползватели, дали има и 5-10% да са в този форум... и обратното, почти всички засегнати ще са от тук. Редактирано 28 август, 2018 от П.Кръстев 1
Hollywood Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 преди 1 минута , Емика каза: Аз нямам дайнърс (обичам да гледам хората и лудницата по летищата, освен това гледам да не се тъпча с много храна ). Но, това с намаленията ми се струва много, много некоректно! Хора да се бутат, наблягаме на самолетите и екипажите по летищата. 🙂
antea Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 е не, явно днес ми върви да съм "на въпреки", обаче, честно, не мога да проумея начина на изразяване на негодувание срещу един търговски продукт, който НЕ е задължителен за ползване, и не е измислен изначално и само специално за група хора от някакъв български форум, които имат навика да пътуват по минимум 12 пъти месечно, и пътем някой да им плаща всеки път стандартната такса от 24 евро, защото искали да ползват нещо, което също не им гарантирано конституционно като право на никой ли не му е хрумвало, че тоя масраф се плаща от някакви рекламни бюджети за популяризиране и налагане на картата, и няма да трае вечно? 12 3
Hollywood Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) преди 6 минути , Diners Club Bulgaria каза: Здравейте, след направен анализ на поведението на над 14 хиляди ползвателя на салоните, смятаме, че осигуряването на 12 напълно безплатни посещения е "справедлива" бройка и не засяга над 95 % от ползвателтите. Хубава вечер. Сега ви пожелаваме добре да анализирате "новооткритите" карти, спрямо старо закритите. Редактирано 28 август, 2018 от Hollywood 3 4
П.Кръстев Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) преди 4 минути , antea каза: на никой ли не му е хрумвало, че тоя масраф се плаща от някакви рекламни бюджети за популяризиране и налагане на картата, и няма да трае вечно? Това е ясно, но би било странно ако някой е доволен от това развитие на нещата в момента. Иначе с процентите по-горе визирах, че това ще е причината тук във форума да има масово отрицателни коментари. Редактирано 28 август, 2018 от П.Кръстев 3
Яничка Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 @Diners Club Bulgaria, за старите карти от кога ще важи правилото за макс. 12 салона на година?
MARTiNSHO Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 Аз разбирам за новите мега карти това условие, ама защо и на старите... няма ли го завареното положение тук. И сега какво... трябва да правим по 1000 лева за 3 месеца за да ползваме безкрайните 12 посещения и бонус превалутирането???? 😄
Diners Club Bulgaria Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) преди 13 часа, Hollywood каза: Сега ви пожелаваме добре да анализирате "новооткритите" карти, спрямо старо закритите. Да, ще трябва да се направи. Редактирано 29 август, 2018 от Diners Club Bulgaria 1 1
Георги Матеев Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 преди 5 минути , MARTiNSHO каза: Аз се чуствам меко казано тъпо след като рекламират "ебахти лудницата", а всъщност всичко е много шум а лека полека махат и слагат up to 12 посещения. Че ние сме форум за пътешествия, хората пътуват по 20 пъти месечно, с тея 12 посещения може да пием една студена вода.... преди 3 минути , NaDe каза: Поне са оставили вариант за безплатен достъп, защото картите на останалите банки нямат тази възможност. Без да защитавам Дайнърс (както се досещате баш на мен това ограничение най-много ще ми бръкне в здравето) - но съм проучвал Дайнърсите в цял свят и определено никъде няма такива условия като у нас. Разбирайте - кажи-речи НИКОЙ не предлага безплатни салони, въобще да не говорим за неограничен брой. Но да, @Diners Club Bulgariaопределено можеха да споменат това тук, тъй като все пак това е основната им екстра, малко тъпичко беше да го научим по точно този начин. Иначе отдавна очаквах да въведат някакво ограничение защото броят на клиентите нарастна, а на всеки му е ясно, че безплатен обяд до безкрай няма как да има. Но дори с 12 безплатни салона на година - картата дефакто остава без конкуренция. Това е равносилно на няколкостотин спестени лева годишно. Колко карти дават подобен бонус? Нула. Нека сме реалисти. И все пак... Подсмрък 😢 Единственото което не виждам смисъл вече е да мигрирам към новата Diners-Mastercard, предпочитам да си запазя старата карта на старите условия до 2020-а година. 11
AlexandraKo Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 Преди 1 час, Goal & Boss каза: А какво точно означава ГСВ? Главен Специалист по всички Въпроси. 4
MARTiNSHO Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 Старите карти също ще бъдат ограничени до 12 посещения. Така ми казаха по телефона. 1
П.Кръстев Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 В момента, MARTiNSHO каза: Старите карти също ще бъдат ограничени до 12 посещения. Така ми казаха по телефона. Въпроса е от кога и дали ще може да се следи броя на оставащите безплатни посещения през платформата my.diners.... 2
yordanov Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) Ако това влезе сила от днес, до края на септември имам към 6-7 пътувания двупосочно, което значи 12-14 посещения. Т.е. до края на септември ще съм си изхабил 12-те посещения и просто няма да имам стимул да ползвам картата до края на календарната година. Ще почна да трупам оборот, когато предстои посещенията се занулят. Ясно е иначе, че тези посещения излизат от джоба на някого. Но можеше да не важи за вече издадените карти, все пак повечето именно заради въпросните посещения сме си я изкарали. Редактирано 28 август, 2018 от yordanov
Георги Матеев Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 преди 10 минути , Diners Club Bulgaria каза: Здравейте, след направен анализ на поведението на над 14 хиляди ползвателя на салоните, смятаме, че осигуряването на 12 напълно безплатни посещения е "справедлива" бройка и не засяга над 95 % от ползвателтите. Хубава вечер. Виждам, че думата справедлива е поставена в кавички - явно в крайна сметка и вие сте на нашето мнение 😀 4 3
Георги Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 Дискусиите за новата карта и условия са отделени в нова тема: Засега няма да делим дискусията относно новата карта и ограничението в посещението на салони, ще следим как се развива дискусията. Ще помоля само за по-премерени мнения, няма нищо лошо да изкажете неодобрението си, но нецензурни фрази няма да се допускат. 1 1
Diners Club Bulgaria Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 преди 16 минути , Яничка каза: @Diners Club Bulgaria, за старите карти от кога ще важи правилото за макс. 12 салона на година? За съществуващи картодържатели условието ще е валидно от началото на 2019 г. 4 1
AlexandraKo Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 Еее, стига де, то си беше ясно, че всичко това ще е до време. Смятам, че никой тук не е очаквал да е вечно. Безплатно е само сиренцето в капана на мишката. И, понеже на мишката много и се усладИ това сиренце, сега се чуди, как да излезе от капана. Туй е метафора, аз пък се чудя, кога 12-те посещения ще се редуцират , първо до 6 и после - до 0. Нека първо стане ясно, със старите карти какво ще се случва. Пък, тогава ще го мислим. Никой не се е родил във ВИП салон, тъй че, ще го преживеем някакси. Преди какво сме правили? преди 1 минута , Diners Club Bulgaria каза: За съществуващи картодържатели условието ще е валидно от началото на 2019 г. А условието за 1000 лева оборот, също ли ще подмени това на старите карти за 500? 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега