Прескочи до съдържание

Hilton Киев за $25 през Април

Препоръчани мнения

Ами Agoda e собственост на priceline които пък държат и booking.com  та работата е дебела .

Фичо варианта с мацките от "Фемен" остава  :lol:

E, можеше да ги покани в Hilton, ама НА! :lol:  :lol:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Има доклад от един човек, че резервацията му е възстановена директно от хилтън, нищо общо с агода. Така че ушите наострени, скоро ще видим какъв е плана за действие :)

Връзка към коментар

Е, аз миналата седмица написах един любезен, но твърд :biggrin:  e-mail до Hilton с моя кекав инглиш, пък ще видим :biggrin:

И въобще да не разчитат, че ще се откажем заради напечената обстановка :biggrin:

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

За чисто нов неразработен хотел мисля , чв може да си позволят тази цена :)

Е, и аз така им писах :biggrin: - "пичове, не се излагайте, сложете го в графата промоционална тарифа за откриване на нов хотел и да си стиснем ръцете" :biggrin:

Пък и при тия битки из центъра на Киев - трябва да се стимулира смелостта на чуждестранните туристи ;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Фичо, как върви? Във фейсбук страницата им има докладвани случаи, при които резервацията е възстановена директно от Хилтън. Благоволиха ли ти да отговорят? :)

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Както се казваше в оня виц - "сега и джипът ако го няма ..." :rolleyes:

Първо че от Агода отмениха резервацията за Хилтън, после пък започнаха протестите в Украйна, после уж тръгнаха да се стабилизират нещата, сега пък положението пак рязко се влоши и е почти на ръба на военен конфликт ...

А пък аз водя някаква пуническа война с отдела за обслужване на клиенти на Хилтън и един месец си пишем писма. И тъкмо май вече взеха по-отговорно нещата и казаха, че от мениджмънта на  хотела в Киев непременно ще ми се обадят (но да им влезна в положението че са се забавили заради напрегнатата обстановка там) и хоп - ново двайсет - от Уиз променят двата полета с един ден назад, докато аз убеждавам Хилтън да ми уважат съществуващата резервация.... Пълна каша :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Фичо, мисля че е време да се откажеш от този Киев вече.. не искам  да те мисля.. поне докато можеш да си вземеш парите и от Уиз..Пък по-нататък все ще има нова оферта...

Редактирано от Polina
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Е, то май натам отиват нещата ... :rolleyes: , а и от групата взеха нещо да ми мрънкат ... 
Абе то е ясно, че винаги организаторът опира пешкира :biggrin: - когато всичко е наред - бързо се забравят заслугите, когато нещо се обърка - всички те гледат с очакване да оправяш кашата ...
Ама пък на теб ли точно да го обяснявам ;)
Не се оплаквам де, това си е в реда на нещата :)

P.S.

И благодаря за загрижеността :)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Фичооооо, мисля да събираш цялата група и да се съберем и дружно да те поздравим в съботата:) Така и ти ще си окей.. оправил си кашата и те ще са на сигурно / поле без военни действия/ :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Фичо, мисля че е време да се откажеш от този Киев вече.. не искам  да те мисля.. поне докато можеш да си вземеш парите и от Уиз..Пък по-нататък все ще има нова оферта...

Абсолютно на същото мнение съм... Рискът с Украйна вече не си заслужава.

Аз точно вчера си отмених хотела в Киев и самолетните билети. Тази промяна в полетното разписанието дойде точно навреме та да можем да си вземем парите от Wizz :)

Връзка към коментар

Абе то е ясно, че винаги организаторът опира пешкира :biggrin: - когато всичко е наред - бързо се забравят заслугите, когато нещо се обърка - всички те гледат с очакване да оправяш кашата ...

Фичо, крайно време е да поемеш отговорност за случващото се в Украйна. Не са те разбрали какви точно фойерверки искаш. Отмени визитата на високо ниво, моля, и всичко ще се успокои.

;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Защо си отменяте посещението в Киев?

Може да се окаже, че ще сте първите, посетили Руската Федерация без визи. :lol:

Мерси, предпочитам да сме първите, които ще посетят свободна и независима Украйна, член, заедно с България, на Европейския съюз :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Мерси, предпочитам да сме първите, които ще посетят свободна и независима Украйна, член, заедно с България, на Европейския съюз :)

Егати оксиморона - свободна и независима, пък член на ЕС...  :wacko:

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Именно - свободна и независима, член на ЕС :) ! Толкова свободна, че например ако нещо не й хареса и реши да напусне съюза, няма да се събуди на другия ден с някакви френски или немски бронетранспортьори по улиците :)

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Толкова свободна, че щом понечи да изконсумира свободата си, веднага бива поучително напердашена по непослушната главица с някоя евродиректива :о

п.п. Основател, извинявай за офтопика! Ако прецениш, трий направо клончето, че неусетно се пренасяме в забранената политическа територия...

Да, тая тема си я обсъждайте в хилядите други форуми за целта или в лично съобщение, няма да трия и премахвам за сега. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.