гост Публикувано: 9 януари, 2014 Сподели Публикувано: 9 януари, 2014 Ами Agoda e собственост на priceline които пък държат и booking.com та работата е дебела . Фичо варианта с мацките от "Фемен" остава E, можеше да ги покани в Hilton, ама НА! 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2014 Има доклад от един човек, че резервацията му е възстановена директно от хилтън, нищо общо с агода. Така че ушите наострени, скоро ще видим какъв е плана за действие Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 януари, 2014 Сподели Публикувано: 21 януари, 2014 (редактирано) Е, аз миналата седмица написах един любезен, но твърд e-mail до Hilton с моя кекав инглиш, пък ще видим И въобще да не разчитат, че ще се откажем заради напечената обстановка Редактирано 21 януари, 2014 от Фичо Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 януари, 2014 Сподели Публикувано: 21 януари, 2014 Те стига да го построят и да не обявят забавянето с обстановката. За чисто нов неразработен хотел мисля , чв може да си позволят тази цена 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 януари, 2014 Сподели Публикувано: 22 януари, 2014 (редактирано) За чисто нов неразработен хотел мисля , чв може да си позволят тази цена Е, и аз така им писах - "пичове, не се излагайте, сложете го в графата промоционална тарифа за откриване на нов хотел и да си стиснем ръцете" Пък и при тия битки из центъра на Киев - трябва да се стимулира смелостта на чуждестранните туристи Редактирано 22 януари, 2014 от Фичо 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 4 февруари, 2014 Фичо, как върви? Във фейсбук страницата им има докладвани случаи, при които резервацията е възстановена директно от Хилтън. Благоволиха ли ти да отговорят? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2014 Ами засега ми отговориха да изчакам и че някой от хотела ще се свърже с мен... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 март, 2014 Сподели Публикувано: 4 март, 2014 (редактирано) Както се казваше в оня виц - "сега и джипът ако го няма ..." Първо че от Агода отмениха резервацията за Хилтън, после пък започнаха протестите в Украйна, после уж тръгнаха да се стабилизират нещата, сега пък положението пак рязко се влоши и е почти на ръба на военен конфликт ... А пък аз водя някаква пуническа война с отдела за обслужване на клиенти на Хилтън и един месец си пишем писма. И тъкмо май вече взеха по-отговорно нещата и казаха, че от мениджмънта на хотела в Киев непременно ще ми се обадят (но да им влезна в положението че са се забавили заради напрегнатата обстановка там) и хоп - ново двайсет - от Уиз променят двата полета с един ден назад, докато аз убеждавам Хилтън да ми уважат съществуващата резервация.... Пълна каша Редактирано 4 март, 2014 от Фичо 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 март, 2014 Сподели Публикувано: 4 март, 2014 (редактирано) Фичо, мисля че е време да се откажеш от този Киев вече.. не искам да те мисля.. поне докато можеш да си вземеш парите и от Уиз..Пък по-нататък все ще има нова оферта... Редактирано 4 март, 2014 от Polina 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 март, 2014 Сподели Публикувано: 4 март, 2014 (редактирано) Е, то май натам отиват нещата ... , а и от групата взеха нещо да ми мрънкат ... Абе то е ясно, че винаги организаторът опира пешкира - когато всичко е наред - бързо се забравят заслугите, когато нещо се обърка - всички те гледат с очакване да оправяш кашата ...Ама пък на теб ли точно да го обяснявам Не се оплаквам де, това си е в реда на нещата P.S. И благодаря за загрижеността Редактирано 4 март, 2014 от Фичо 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 март, 2014 Сподели Публикувано: 4 март, 2014 Фичооооо, мисля да събираш цялата група и да се съберем и дружно да те поздравим в съботата Така и ти ще си окей.. оправил си кашата и те ще са на сигурно / поле без военни действия/ 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Фичо, мисля че е време да се откажеш от този Киев вече.. не искам да те мисля.. поне докато можеш да си вземеш парите и от Уиз..Пък по-нататък все ще има нова оферта... Абсолютно на същото мнение съм... Рискът с Украйна вече не си заслужава. Аз точно вчера си отмених хотела в Киев и самолетните билети. Тази промяна в полетното разписанието дойде точно навреме та да можем да си вземем парите от Wizz Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Абе то е ясно, че винаги организаторът опира пешкира - когато всичко е наред - бързо се забравят заслугите, когато нещо се обърка - всички те гледат с очакване да оправяш кашата ... Фичо, крайно време е да поемеш отговорност за случващото се в Украйна. Не са те разбрали какви точно фойерверки искаш. Отмени визитата на високо ниво, моля, и всичко ще се успокои. 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Защо си отменяте посещението в Киев? Може да се окаже, че ще сте първите, посетили Руската Федерация без визи. 5 Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Фичо значи го броим за магеланската среща! 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Защо си отменяте посещението в Киев? Може да се окаже, че ще сте първите, посетили Руската Федерация без визи. Мерси, предпочитам да сме първите, които ще посетят свободна и независима Украйна, член, заедно с България, на Европейския съюз 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Фичо значи го броим за магеланската среща! И то с всички, с които е щял да бъде в Украйна.. Връзка към коментар
Nikotin Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Ние си го броим, а той тактично заобикаля темата. Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Мерси, предпочитам да сме първите, които ще посетят свободна и независима Украйна, член, заедно с България, на Европейския съюз Егати оксиморона - свободна и независима, пък член на ЕС... 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 (редактирано) Именно - свободна и независима, член на ЕС ! Толкова свободна, че например ако нещо не й хареса и реши да напусне съюза, няма да се събуди на другия ден с някакви френски или немски бронетранспортьори по улиците Редактирано 5 март, 2014 от Фичо Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Фичо, защо те няма още в списъка, хм 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 (редактирано) Редактирано 5 март, 2014 от Meidj Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Ние си го броим, а той тактично заобикаля темата. Ами обещайте му подарък за ... Деня на космонавтиката Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Толкова свободна, че щом понечи да изконсумира свободата си, веднага бива поучително напердашена по непослушната главица с някоя евродиректива :о п.п. Основател, извинявай за офтопика! Ако прецениш, трий направо клончето, че неусетно се пренасяме в забранената политическа територия... Да, тая тема си я обсъждайте в хилядите други форуми за целта или в лично съобщение, няма да трия и премахвам за сега. Връзка към коментар
Nikotin Публикувано: 5 март, 2014 Сподели Публикувано: 5 март, 2014 Ами обещайте му подарък за ... Деня на космонавтиката Фичо, кво да ти обещая за да дойдеш? Снимка пред знамето? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега