Прескочи до съдържание

Hilton Киев за $25 през Април

Препоръчани мнения

Фичо, защо те няма още в списъка, хм

Още не съм се отказал окончателно от Киев ;)

Фичо, кво да ти обещая за да дойдеш? Снимка пред знамето?

Аааа, по-скоро снимка на твоя двуколесен звяр, знаеш ;) , но предполагам, че  ще сте на четириколесно возило тоя път :)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, тая тема си я обсъждайте в хилядите други форуми за целта или в лично съобщение, няма да трия и премахвам за сега. 

Да :) , знам много добре за правилото да не се обсъждат такива теми във форума и се старая никога да не подхващам аз такава посока на разговора, но когато има реплика към мой пост, все пак  отговарям ...

Ако искаш - изтрий ми постовете, няма проблем от моя страна ;)

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Хе-хе, винаги така ще стане :biggrin:

След като цял месец досаждах с имейли на къстъмър-съпорта на Хилтън и след като реших, че напразно се хабя и след като оня ден си пуснах бумагите по пощата до Уиз-Украйна да отменя полета и да ми връщат парите ..., днес ми звъни една девойка от Хилтън-Киев, много любезно ми се извинява за причинените неудобства и много любезно ми обяснява, че са съгласни да ми уважат резервацията за нощувките при първоначалните условия (21.78 eur per room per night inclusive breakfast and taxes).

Понеже като основен аргумент в мрънкането бях изтъквал, че съм си купил и самолетни билети, девойката помоли само да й изпратя копие от потвърждението за полетите.

Аз започнах да и обяснявам обстоятелството, че междувременно авиокомпанията пък е променила датите на полетите  и вместо 12-15 април, полетите са преместени на 13-16 април. 

В отговор девойката сподели, че в такъв случай могат да ми признаят две нощувки на 13-15 април на сбърканите цени, но ако искам и трета нощувка на 15-16 април, цената на стаята е 320 eur за третата нощувка :)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Абе и те са дали на заден и в един момент са преценили, че по-добре 21 евро вместо 0 евро. А и ще ползват тези гости за да си тренират персонала, има полза и за тях :) Само не знам да не стане пълна каша накрая, ти да си платиш, а да не можеш да отидеш...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.