Прескочи до съдържание

От къде си резервирахте хотел във Варадеро??


Oshko

Препоръчани мнения

Мисля да отделя 2 дни за Варадеро, но с изненада открих, че през Букинг нито един хотел няма места за Април, предполагам просто хотелите там не работят с Букинг. И така идва въпросът от къде си направихте вашите резервации?

Прочетох с един пътепис за резервация на място през туристическо бюро, но ми се иска да имам резервация преди да тръгнем.

Връзка към мнение

https://www.logitravel.fr/hotels/results/?code=8170&type=CIU&check_in=15%2F04%2F2020&check_out=17%2F04%2F2020&rooms=30%2C30%2C7%2C5

 

Тук има доста.

 

Хотелите не си отговарят на звездите, но препоръчвам да си вземете хубав хотел, за да се насладите на страхотния плаж. В началото на Варадеро хотелите са скапани, а плажът е общ и не струва. Колкото по-към края на полуострова отивате, хотелите стават все по-хубави, а плажът е само за гостите на конкретния хотел, с безплатни катамарани, барове, ресторанти и всичко както си му е редът. Повечето пари тук си заслужават.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

От тук: https://www.ab-in-den-urlaub.at/reisen

Използвали сме го много пъти, съгрегатор на немските тур.сайтове. Само на немски е обаче.

  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Аз ползвам българска агенция ХХХ. Работят с немските туроператори и предлагат хотелите на същите цени, само че контактът е на български и ако имам въпроси относно хотелите /а аз винаги имам/ ми дават необходимата информация на разбираем език. Директно с немците комуникацията би ми била по-трудна.

Редактирано от Mary
Име на агенция
  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.