Прескочи до съдържание

Съвет за хотел и пътуване


Cos

Препоръчани мнения

Здравейте, през Септември си купихме билети с Wizz за Март 2020 г. Ще бъдем 4 дена там (3 нощувки) и ще ни е за първи път. Като за първи път съм си харесал следните забележителности да обиколимБъкингамски дворец, Тауър бридж, Британски музей, Биг Бен, Уестминстърско абатство, Природонаучен музей, Сейнт Пол, площади Пикадили и Трафалгар, разходка с корабче по Темза, както и небостъргача Шард, понеже искам да видим и отгоре Лондон. Още не съм ги нагласил по дни и предполагам, че някои от тях ще отпаднат. Според вас възможно ли е да се разгледат всички за времето, което сме там? Също така прочетох някои теми тук, но повечето са стари и ми е интересно да ми препоръчате добър и в съотношение цена/качество хотел, имайки предвид дадените забележителност. Предполагам, че ще е в зона 1 или макс. 2. Аз съм се насочил към Премиер Ин засега. Дано да има опция за безплатно анулиране, че знае ли се с Брекзит какво ще стане... Благодаря предварително за съветите! :)

Връзка към мнение
преди 48 минути , Cos каза:

Здравейте, през Септември си купихме билети с Wizz за Март 2020 г. Ще бъдем 4 дена там (3 нощувки) и ще ни е за първи път. Като за първи път съм си харесал следните забележителности да обиколимБъкингамски дворец, Тауър бридж, Британски музей, Биг Бен, Уестминстърско абатство, Природонаучен музей, Сейнт Пол, площади Пикадили и Трафалгар, разходка с корабче по Темза, както и небостъргача Шард, понеже искам да видим и отгоре Лондон. Още не съм ги нагласил по дни и предполагам, че някои от тях ще отпаднат. Според вас възможно ли е да се разгледат всички за времето, което сме там? Също така прочетох някои теми тук, но повечето са стари и ми е интересно да ми препоръчате добър и в съотношение цена/качество хотел, имайки предвид дадените забележителност. Предполагам, че ще е в зона 1 или макс. 2. Аз съм се насочил към Премиер Ин засега. Дано да има опция за безплатно анулиране, че знае ли се с Брекзит какво ще стане... Благодаря предварително за съветите! 🙂

Premier Inn са чудесни хотели. Особено ако пътувате с деца,настаняват до 2 деца безплатно и съответно децата ползват безплатна закуска. Бих Ви посъветвала обаче да избързате с резервацията( разбира се,че има опция за безплатна отмяна), от наблюдението ми колкото по-близо е датата,толкова по- висока е цената.

Предвидете си повече време за музеите, прекрасни са.

Връзка към мнение

Препоръчвам с две ръце този хотел. Преди няколко години спах там и останах много доволен. Добра цена, централно местоположение, освен това улицата, на която се намира, сама по себе си е забележителност. 🙂

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.