Прескочи до съдържание

Мнения за barcelona-home.com?


Deska

Препоръчани мнения

Привет на всички! Предварително се извинявам, ако не съм на точното място с въпроса. Много разчитам на вашите коментари (винаги много точни) дали сте ползвали сайт за настаняване www.barcelona-home.com.

Харесала съм апартамент, който излиза свободен за конкретната дата, която искам. В друг сайт- зает. Това, което ме притеснява, че за да резервирам трябва да платя първо такса за обслужване (100 Е), след което те се свързват с домакина и ми отговарят дали апартаментът е свободен ( поне така разбрах условията). Останалата сума, която е за домакина и включва такса почистване и т.н. се плаща на място. В случай обаче, че апартаментът не е свободен, а аз съм платила сумата 100 Е, връщат ли ми ги? Ако имате опит, моля споделете.

Връзка към мнение

Значи, ако това е бизнес, а не някакви измамници, ще върнат.

Обаче ако става дума за апартамент, а не хотел, т.е. една бройка и дава зает, а в друг сайт е свободен, това със сигурност не е нормално и е много вероятно наистина да е зает. И при тая сложна схема за резервация аз поне изобщо не бих се занимавал с този апартамент

 

Връзка към мнение

Изключително трудно е да управляваш един обект, лиснтат в 5 сайта, които не поддържат никакъв общ софтуер за синхронзация на календарите. Става страшно мазало.Така, че ако виждаш апартамента зает някъде, той най-вероятно наистина е зает, а хостът отдавна е забравил на кои сайтове е листнат обекта. Особено ако не е частно лице, а фирма за управление на имоти, вероятността за такова нещо е 99%.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.