Прескочи до съдържание

Сносен хотел в Дубай.


Препоръчани мнения

Здравейте, предложете някой свястен хотел за двойка в началото на Август за 7 нощувки. Желателно е да се отварят прозорците да се проветрява. Знам че звучи налудничево но съм малко клаустрофобичен и обичам да проветрявам сутрин като стана. Да знам че точно +40 градуса не е проветряване ама... 

 

Както и да е 7 дни в началото на август и за около $150 на вечер е ок даже може и малко отгоре. Досега съм бил в Дубай само като сингъл и съм спал по различни хотели но сега сме двама и предпочитам да е малко по добре като за семейна екскурзийка. Ако кажете и някоя атракция ще е супер. Бурджа и мола и марината вече са планирани. 

Връзка към мнение
преди 42 минути , fxtrader каза:

... знам че точно +40 градуса ...

Не разчитай да е толкова хладно през август. :grin:

 

Иначе емирствата са едно от местата, където се намират най-луксозни хотели на най-ниски цени. Спал съм за по 40-50€ в 5-звездни хотели с огромни стаи и всякакви екстри. 
Сега това с проветряването е по-особено - може би е добре да погледнеш апартаменти, които се предлагат например в сгради в зоната около марината (ако те устройва логистично) - някои имат балкони, следователно ще имаш отваряеми прозорци или поне балконска врата.  Погледни и в airbnb - нещо такова, например

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.