Прескочи до съдържание

Как да стигна до Тенерифе


r_nikolov1

Препоръчани мнения

Здравейте,

Ще се радвам някой да ми помогне с откриване на възможно най-евтините варианти за полети през октомври или ноември 2020г. с начална точка София, а в краен случай - Букурещ. Трима възрастни + едно дете. Важен критерий е тръгването и пристигането да са в един ден, тоест да няма пристигане например в 23ч. в Милано и излитане в 10:00 за Тенерифе (примерно казвам, за да ме разберете). Няма значение кацането и излитането дали ще е на Тенерифе Север или Тенерифе Юг. Е, Тенерифе Юг ще ни е по-удобен, но все пак всичко зависи от цената 😃 .

Това, което успях да намеря като най-евтино от София е 175 евро на човек с уиз и райън. На отиване прекачване в Милано, а навръщане - в Барселона. Датите са 14-21.10.

Хубаво е, че в случая нямаме фиксирани дати и затова ще се радвам някой да помогне, защото прочетох тук как някои от вас са пътували за по 100-тина евро и доста ме примамиха с тези цени 😃

Предварително благодаря на отзовалите се! 😉

Връзка към мнение

Аз направих комбинация с нискотарифни до Гран Канария за 80 евро 24-30 март....купих билетите края на декември. Излизат доста добри цени ако се проверява редовно.

Връзка към мнение

До Тенерифе има много варианти да се стигне,като обикновенно излиза най-изгодно през Барселона и Мадрид по разбираеми причини. Пика там си е Август позле септември и октоври цените пада и още е рано за добри цени до там. Както бе коментиране назад из темите за тогава са излизали оферти от 60-80 евро двупосочно от София

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.