Прескочи до съдържание

Мелбърн - САЩ - София


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Още ми е малко мъгливо но ми се очертава еднопосочно пътуване към София в близките месец - два и искам да си набутам стоповърче. Покрай коронавируса не ща и да чуя за стоповър в Азия (не заради вируса а заради проблеми по-нататък по летищата). Затова ми хрумна че може пък да мина през САЩ? Не съм била в САЩ ако не се брои Хаваи. Бърз скайскенер през ЛА показа това долу.

 

Въпроса е - има ли по-изгодно летище в САЩ или авиокомпании към които да се ориентирам и може ли цената да падне или това е положението:

 

image.png.c6220ba18f9937bb2d5f599ffe11fbd5.png

 

Връзка към мнение

Минималния брой прекачвания е 2, а нямаш гаранция каква ще е ситуацията с европейските  и американските летища по това време. Доха и според мен си остава най-нискорисковия към днешна дата вариант, едно на ръка че е и най-удобен.

Връзка към мнение
2 hours ago, funny said:

Доха не е ли опция за прекачване ?

Да ама не мога да изсмуча стоповър 😄 В Доха съм била 12 часа и ми бяха много, то и през Дубай става и е една идея по-привлекателно...може да ида на ски в мола 😄😄😄

 

1 hour ago, Георги said:

Минималния брой прекачвания е 2

Аз имах предвид в посока (до 2 до САЩ и до 2 до БГ). Но съм съгласна че ситуацията е омазана в момента и колкото по-малко и по-директно толкоз по-добре...

 

20 minutes ago, wiliko said:

Върши, само да си знаех датата! Мерси, ще проверя линка по-нататък като имам яснота! Quantas и Fiji...най-много да съм със стоповър във Фиджи 😎

Връзка към мнение

 

 

Навремето от академична гледна точка бях гледал варианти за околосветско само с лоу костове, та да нахвърлям малко идеи. 

 

От Мелбърн можеш еднопосочно с Jetstar до Хавай (е може да повториш няколко дни :) От Хонолулу може да видиш дали някоя от по-разчупените авиокомпании няма да предложи читав еднопосочен до западния бряг, примерно Alaska Air или Hawaiian. От там вече можеш да видиш Norwegian до Европа и така. 

 

Изискванията ти хем за стоповър, хем за липса на прекачвания към лоу кост са малко проворечиви, ама сигурно от двете крайности може да се сглоби нещо прилично 🙂

 

image.png

 

image.png

 

image.png

 

image.png

 

Та, варианти има, трябва да си ги поразцъкаш според предпочитанията 🙂 Google Flights е добър за такива насоки. 

 

 

Особено тази цена на TAP от Сан Франциско до Лондон за 262 AUD (цените са в австралийски долари) е страхотна за толкова дълъг полет. 

 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Супер, много ми се харесва идеята за Хаваи, изобщо не се бях сетила! Оттам може и през Канада да се навърти, гледам има евтини полети до там от Хаваи. От Канада до БГ е друг въпрос де, скъпи са и трябва да се рови.

 

Като гледам или ще плащам $1500+ или ще си мъкна куфара през няколко допълнителни "стоповъра" 😅

Връзка към мнение

Въртях, въртях и ги навъртях!

 

Директен до ЛА, после от Вегас с едно прикачване до София. 900 евро, не е най-чудесното, но пък ще видя места на които не съм била пък ми се ходи 😎

 

Минаването през Хавай ми буташе 100-тина евро общо, багажа е скъп и лоу костовете са без багаж и губех дни

 

Благодаря на всички отзовали се!

 

image.png.99abde3cfaabef29ca6a88f59858ac8c.pngВър

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Със стоповър в Истанбул (ако не го смяташ за азиатски град) е най-изгодно.  Има на 05 април билети Мелбърн-Истанбул  на Etihad  в диапазона 470-500 евро  с удообна смяна в Абу Даби.  Отделният билет  на Turkish Airlines  Истанбул-София  е в диапазона 140-160 евро.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.