Bubu1978 Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 Здравейте, ако се придвижваме с кола, има ли варианти за паркиране, скъпи ли са паркингите и лесно ли се шофира на острова ? Благодаря ви
antea Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 паркингите на мен ми се сториха скъпи, по спомен от миналия септември почти навсякъде ни искаха по 5 евро за първия час + някаква по-малка сума за всеки започнат следващ шофирането иначе е лесно, има хубави асфалтови пътища, по които си обикаляш целия остров
harta Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 Ние винаги безплатно сме паркирали в общинските паркинги. Обозначени са с номера. 1
neuromancer Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 Аз бях с АТВ за експеримент (кога иначе ще се кача на такова чудо) и не съм плащал паркинг. 2
Илиана Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 И ние бяхме с АТВ и не сме плащали паркинг никъде , нито на плажове , нито в градчета. Спираме на улицата където има място. Движение.... силно казано . изключително лесно се шофира 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега