Прескочи до съдържание

Търся билети до Австралия


Препоръчани мнения

Имам специален повод за пътуване - канена съм на сватба в Аделаида, Австралия  на 13 февруари. Ситуацията с този COVID e малко сложна, освен това визовият им център съвсем бил хлопнал кепенците, поне за туристи, и домакините ни се надяват до януари да отвори 🤨.  Ако чак тогава, евентуално, ми дадат виза, от средата на януари тръгна да си купувам билети за средата на февруари, надали ще ми харесат цифрите. Те и сега не ми харесват.

 

Та се чудя, ако тръгна от сега да си купувам билети, но не получа виза, дали ще ми върнат парите за билетите, както съм чувала, че някои АК правят? Доста рисково начинание се заформя. Какво бихте ме посъветвали?

 

Допустими са нощувки по пътя, ако заедно с това има опция за някой друг час разглеждане 🙂 

 

Благодаря!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Да не те отчайвам, но при последното ни питане при  имиграционните ни казаха, че очакват към март евентуално да почнат да разглеждат туристическите. И то при късмет. ☹

Така че ако взимаш билет, прави го единствено ако можеш да си върнеш парите при не толкова приятно стечение на обстоятелствата.

 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.