Прескочи до съдържание

Търся спътник за Тайланд и Камбоджа


Препоръчани мнения

               Здравейте магеланци!

 

     Честита Коледа! Казвам се Габриела и обожавам да пътувам. Обичам наште планини зелени, водопадите и слънчевото време. Сега имам една мечта и тя ме доведе тук. Много искам да посетя Тайланд и Камбоджа, но не с туристическа агенция. Изготвила съм и маршрут, като в него съм включила всичко, което бих желала да видя. Има обаче един малък проблем - никой от приятелите ми не се навива да ходи там неорганизирано, а лично аз не бих тръгнала съвсем сама. В Европа - да, но толкова далеч...Та идеята ми е, ако има желаещи със същия проблем, хора които да търсят компания за едно не луксозно, но изпълнено с приключения пътешествие нека ми пишат :)

      Желая на всички весело посрещане на Новата година!

Редактирано от Gapsy
  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Благодаря, Елена! А що се отнася до снимката, тя е от водопад Попина лъка, Сандански. Отидох там и останах без дъх. Беше ми трудно да повярвам, че не съм знаела за това лесно достъпно и в същото време диво и прекрасно място!

Връзка към мнение

Поздрави от слънчев и неорганизиран с агенция Тайланд. Ще намериш съмишленици. Wilks също е в района и предполагам, че ще сподели след Нова година своите впечатления :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Можеш ли да дадеш повече подробности за пътуването, което мислиш да осъществиш? И периода, през който мислиш да го направиш. Аз също искам да посетя тези страни и си търся спътник.

Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.