Прескочи до съдържание

Идеи за пътешествие - септември


Препоръчани мнения

Ще пусна още една нова тема, за да не смесваме идеите в другата подобна. Та и аз се питам накъде, Румъния беше супер избор, защото видях доста нови места, сега съм в чуденка и приемам вашите съвети и препоръки, а може би ще изникне някое ново предложение, за което не съм мислила. Накъде бихте поели вие при ограничения ни избор тази година? Свободна съм в периода 25 септември - 06 октомври и ми се иска поне за една седмица да замина, да има плаж ще е бонус, но не е задължително . Опциите ми до тук :

1) Канселирани билети за Родос - има шанс Егейците да ми ги сменят за други дати, полети има, ако са останали места предполагам няма да е проблем. Недостатък : тестове и тръгване от Солун

2) Променени полети за Кипър - не ми изглежда въобще вероятно да може да се отиде, но си ги държа за всеки случай

2) Да използвам полета до Миконос на 26 Септември и после и аз да мисля някакви врътки как да се върна през Санторини примерно, скъпи ми се виждат полетите до София от там

3) Турция - печели с липсата на тестове обаче Истанбул ми е много за седмица, мислех за някакви варианти Кападокия + Анталия, ама пък да пътувам с агенция? Много път ми изглежда да тръгнем с кола.

4) За кола не мога да измисля нищо приемливо, може би Хърватска, но съм обикаляла доста. Предполагам, че ако остане като ласт минет единствен възможен вариант ще изнамеря и някакви нови места.

5) Азори, Мадейра - мноого ми се ходи ама не намирам нищо по-бюджетно като полети. Малдиви много би надскочил някакъв разумен бюджет, Малта съм я обиколила достатъчно на този етап.

Връзка към мнение

За Турция да кажа - аз се върнах вчера от Фетие. Пътувахме с автобус до Истанбул и оттам със самолет. Ако ви се ходи в Кападокия +Анталия, проверете полетите от Истанбул, нашите бяха нещо като 60 - 70 лева двупосочни с 15кг чекиран багаж, не е задължително да е с агенция. Разбира се ако не ви притеснява тръгването от Истанбул.

  • Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.