Прескочи до съдържание

Резервация на полет през Букинг


Препоръчани мнения

Здравейте,

досега си купувах директно от авиокомпаниите билети,ама сега реших за първи път през посредник. И веднага греда.

Резервирах на 05.09 ,полета е февруари. Пратиха ми номер на резервация,електронния билет пишеше в условията,че може да се забави няколко дни. Дотук добре.

Минаха 10 дни няма билет. Писах през формата за контакт-засега глас в пустиня.Интересното се случи малко по-късно. Резервацията я имаше в списъка за резервации в профила ми на Букинг и изведнъж изчезна.Просто я няма.Проверих пари от кредитната карта не са теглени,нямам електронен билет,нямам резервация,няма информация какво се случва.Комуникацията с Букинг върви вяло-връщат ми машинални отговори.Някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация?

 

Връзка към мнение

Не ми става ясно , защо не си звъннал на Букинг , а си пишете мейли. Имат телефонен съпорт във всяка страна. Резервацията може да е изчезнала , но имейла за потвърждението си стои..

А коя е авиокомпанията? 


Възможно ли е плащането да не е минало ?

Връзка към мнение

Аз имах такава случка преди време и то за билет от сайта на авиокомпания. Щом не са изтеглени пари и нямаш билет, значи имаш само резервация. 

Моят проблем се реши чрез разговор със съпорта. Поискаха ми номера на резервацията и всички мейли, които съм имала във връзка с нея. Чак тогава ми изтеглиха парите и пратиха билет. Все пак една част от полета стоеше непотвърдена до последно из сайтовете за проверка на резервации, докато съпорта ми отговаряше, че няма проблем - и да, нямах проблем, летях. 

Звъни на Букинг .

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Днес тъкмо се канех да звъня на Букинг и пристигнаха електронните билети. Появи се и резервацията отново в списъка.Явно писанията оказаха макар и малко бавно ефект.При следващи проблеми ще ви послушам и директно по телефона. За сега не виждам билетите на сайта на авиокомпанията. Предполагам,че скоро и там ще се появят.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.