Прескочи до съдържание

Помощ за билет София - Лондон за 19/20.11.2020


Препоръчани мнения

Здравейте!

 

Дъщеря ми трябва да пътува за Лондон, но не можем да решим с коя авиокомпания да купим билет. Към момента има един канцелиран билет с Easy Jet.  Бритиш също не летят. Ясно е, че има голяма несигурност, но според вас коя би била по-надеждната компания при условията на обявения локдаун в Англия? Wizz, Ryan, BG air? В голяма чуденка сме ...

Връзка към мнение

Остават точно две седмици, така че може да проверите всички авиокомпании и да купите най-удобния/изгоден билет. Шансовете да ги отменят не са много високи и са еднакви с всички авиокомпании (лично мнение). Успех!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз предполагам, че каквото е имало за отказване е отказано, а бъдещето е достатъчно непредвидимо. Ако имате нерви можете да изчакате да наближи и да стане по-ясна ситуацията. Иначе мисля, че България Еър е по-вероятно да не си спре полетите, но пък кой знае...

Ако 21.11 е опция, цените са многократно по-ниски. Освен това и Уиз и Райън имат полети и на 20 и на 21, така че дори да отменят единия, все нещо ще остане. Не вярвам да спрат всичко. А България Еър има само един полет за тези три дни (19-21).

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

От изброените АК БГ ер , като че ли е най-сигурна(чак ми е невероятно, че го пиша). Наблюденията ми тази година са, че ако отменят, отменят доста по-рано от две седмици напред, а и доколкото си спомням позволяваха безплатна промяна до края на март 2021. Ако се спрете на Уиз може да си вземете първо билет с флекс - по линията Бергамо - Крайова флекса е само 5 евро - и после да го смените за вашата дестинация.

  • Благодаря 1
Връзка към мнение
преди 26 минути , margarettod каза:

Много благодаря 🙂 Още малко ще помислим и ще купуваме.

На мен полет на 20.11 на Уиз ми го промениха няколко пъти,за сега сутрешния остана и мисля,че ще лети на 95% 

  • Благодаря 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.