Прескочи до съдържание

Пътувания - Western Europe


Препоръчани мнения

Сега, понеже хората около мен са доста нерешителни, по-долу съм разписал детайлите. Дестинациите са шаблонни и често посещавани. Ако си допаднем с хората, бихме могли да обмислим варианти и за по-екзотични пътувания.

 

Ако се интересувате, най-добре ми пишете лично съобщение, за да го прочета навреме.

 

В резюме:

 

Възрастова група - 20 до 35

 

Мечтана дестинация - Няколко опции:

 

- Опция 1: Западна Германия, Франция, Швейцария - мисля да разгледаме Мюнхен, Щутгарт, Карлсруе, Фрайбург, задължително Страсбург (който е сравнително близо), както и Базел;

 

- Опция 2: Мадрид, Коста Брава, Коста дел Сол;

 

- Опция 3: Френската ривиера;

 

- Опция 4: Лондон - акцентът би бил предимно ходене пеша и снимане. Ако се появи някой футболен фен, не е проблем да отидем на мач на Арсенал или Тотнъм;

 

Предпочитан стил на пътуване? - За различните опции по-горе, стилът на пътуване би могъл да бъде различен. Ще се уточни допълнително.

 

Интереси - Нормалните за посетител в чужда страна. Единствено, бих могъл да отбележа, че съм lifestyle потребител и е възможно да влизам по магазини, включително лъскави такива. Харесвам и да пия кафе с брауни, нищо, че е Х пъти по-скъпо от това в БГ.

 

Период на пътуването - Flexible. Въпрос на координация между участниците, планиране на отпуск и т.н. За Опция 2 и 3, наистина предпочитам да са през топлите месеци.

 

Изисквания към хотели, транспорт и храна - Въпрос на предпочитания. Падам си както по лукс, така и по екзотични нощувки в мизерни хостели. Но моля ви, не и на палатка :)

 

Допълнителни детайли - Посочил съм различните опции, като не съм изпадал в детайлно описание, тъй като оставям възможност за предложения. Всички решения, ще бъдат подчинени на колективния интерес. Важното е, всички участници да бъдат доволни и удовлетворени от ваканцията. Разчитам на сериозно, отговорно отношение и уважение.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.