Прескочи до съдържание

Алтернатива на Shopandship за България


fxtrader

Препоръчани мнения

Здравейте, 

 

Често в Сауди ползвам сайта Shopandship.com  който е на куриерскака компания Aramex, за пазаруване. Идеята е че имам няколко адреса по света които Арамекс управлява и когато поръчвам нещо от Австралия например ми го доставят до адреса ми в Австралия и от там Арамекс ми го доставя срещу малка сума. 

 

Въпроса ми е има ли нещо подобно за България? 

 

Благодаря предварително. 

Връзка към мнение

Търсиш компания, която има адрес за получаване в Австралия, който да дадеш, когато пазаруваш и после поръчката да ти я носи до България? Или от Саудитска към България?

Или компания, която има адрес за получаване където-и-да-е-изобщо, който да дадеш като пазаруваш и да ти го носи до България?

От Европа до България карат много компании. Имат адреси в Англия, Германия, Испания, които даваш, техен транспорт групира и кара към България по график един-два-три пъти седмично на цени от по 2-3 лв/кг - Портокал, Габко, GGBG, Shopper, Габиели и още много. Можеш да ги вземеш от техен офис в София, Пловдив, Варна и т.н. или когато камионът стигне до България после да ти го пратят по вътрешен куриер в страната - напр. Еконт, Спийди. Повечето фирми с адреси в чужбина имат и специални тарифи за по-обемни неща като хладилници, дивани. За Англия знам, че в началото на годината имаше проблеми с транспорта заради излизането на Великобритания от ЕС, но моя приятелка купува много от там и скоро ми показваше някакви дрехи, които тъкмо й пристигнали, така че с повечко документация като фактури и подобни, които да ти искат, изглежда вече е решен и пак возят до БГ. Има и магазини, от които като купуваш и дадеш адреса на фирмата за доставка, като го видят и отказват да доставят на адреса на дадената фирма, примерно ако купуваш от някои хранителни онлайн супермаркети, но компаниите имат и услуга за "асистирано пазаруване" или нещо такова - срещу такса отиват до даден хранителен магазин да вземат нещата, които искаш да си купиш. От САЩ до България също има - US Hopper, Shopr и подобни. Всяка фирма има списък неща, които не приема и не носи до България като алкохол и други акцизни стоки.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.