Прескочи до съдържание

Търся билет отиване/връщане до Коста Рика


Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци!

Преди няколко години се организирах сама за 3-месечно пътуване из Южна Америка и тук намерих прекрасна помощ, особено за самолетните билети. Надявам се, ще може да ми помогнете и сега. 

 

Търся самолетен билет - отиване връщане до Коста Рика за периода 5 до 30.06 (юни) 2021.  Датите не са задължителни, може и няколко напред или назад.  Нямам претенции за броя на прекачванията, но да не бъде през САЩ. 

Благодаря!

Надя

Връзка към мнение

Не си дала информация за намерена най-добра цена, както и за изискване за багаж, прекачвания и престои, така че примера по-долу е информативен. 

489553329_.png.13c4716d8ce0b10a1b2b3b9c33d6c486.png

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Таньо,

 

Благодаря, много за отзивчивостта! Въпросът наистина не съдържа много подробности. За броя на прекачванията нямам много претенции, не ми пречи да поседя на някое летище. Единствено не ме устройва САЩ, защото нямам време да се занимавам с визи, а знам, че това е строго при тях. Багаж нямам много, защото отивам на гости, а и по принцип не обичам да пътувам с много куфари. Като цена, и двата полета, които си ми изпратил ме устройват, макар, че ако може да се намери и за по-малко пари - толкова по-добре 🙂

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.