Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
6 minutes ago, master_of_germs said:

Полети до Фридрихсхафен по три пъти седмично от София и от Варна от началото на септември 🙂

И аз писах на предната страница. Ще ремонтират Меминген, та замествало това летище.

• Харесвам 2
Публикувано:

Старта на всички нови линии на уиз от Варна са отложени с 15 дни.Идея нямам каква е причината,но предполагам ,че е заради слаб интерес.Имаха очаквания ,че в разгара на лятото самолетите им ще бъдат пълни,но вероятно търсенето е слабо.Прави впечатление ,че всичките им нови дестинации са включени в зимното разписание,но много ме съмнява някой от тях да оцелее до зимата

Публикувано:
преди 35 минути , sylverman каза:

Старта на всички нови линии на уиз от Варна са отложени с 15 дни.Идея нямам каква е причината,но предполагам ,че е заради слаб интерес.Имаха очаквания ,че в разгара на лятото самолетите им ще бъдат пълни,но вероятно търсенето е слабо.Прави впечатление ,че всичките им нови дестинации са включени в зимното разписание,но много ме съмнява някой от тях да оцелее до зимата

Защото няма интерес за това еднопосочен билет по всички от новите дестинации е 200+лв. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Ivko каза:

Ами аз за конкретен срок поне официално обявен не знам да има и явно всеки път различно. При някой идва по-рано при някой по-късно, но ако искаш им пиши не пречи.

На този имейл ли се пише Customerrelations1@wizzair.com  ? 

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizz air празнуват 25 хилядния пътник между Нурсултан и Будапеща.

25-thousandth passenger of Nur-Sultan – Budapest flight congratulated in capital’s airport

http://caan.asia/en/2019/05/16/25-thousandth-passenger-of-nur-sultan-budapest-flight-congratulated-in-capital-s-airport/?fbclid=IwAR0aWJOmo91o-O3jOldJYD0-tr-nkvE4uG-KZufS9H2ANYh75YcAb5SBeog

Публикувано:
21 minutes ago, Topfly said:

Wizz air празнуват 25 хилядния пътник между Нурсултан и Будапеща.

25-thousandth passenger of Nur-Sultan – Budapest flight congratulated in capital’s airport

http://caan.asia/en/2019/05/16/25-thousandth-passenger-of-nur-sultan-budapest-flight-congratulated-in-capital-s-airport/?fbclid=IwAR0aWJOmo91o-O3jOldJYD0-tr-nkvE4uG-KZufS9H2ANYh75YcAb5SBeog

Не знам за Уиз, но се чудя на къде отива тази Германска държава🙂

Публикувано:
преди 11 часа, Eva eva каза:

А има ли някакъв регламентиран срок? Или когато-тогава?

Това са писали на сайта си:

2.4. Ще положим разумни усилия да отпуснем Кредита в рамките на първите 7 дни от месеца, последващ престоя ви в хотела.

Както често се случва - кредит идва до месец -месец и половина по-късно. Уиз явно полагат неразумни усилия...

• Смея се 2
Публикувано:
преди 7 часа, aleksandrina каза:

И аз писах на предната страница. Ще ремонтират Меминген, та замествало това летище.

Меминген замества Мюнхен, а те заменят заместителя с още по-далечно летище.

То Цюрих и Вадуц са по-близо, а до Милано е горе-долу колкото до Мюнхен.

Всъщност Лихтенщайн не е лоша идея 🤔

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 8 часа, adreno каза:

Меминген замества Мюнхен, а те заменят заместителя с още по-далечно летище.

🤔

Аз няма да се уморя да повтярям, че Нюрнберг е много по-удобното летище, ако целта е Мюнхен. Поне за връщане, защото с късния полет за София се печели практически цял ден. Ако го сравняваме с Меминген, де, а за Фридрихсхафен да не говорим (той даже е в швабската, а не в баварската част на Бодензее и понеже се пада в различна провинция, транспортът се оскъпява доста). Летището в Нюрнберг е свързано с метро с гарата им, оттам има за под два часа регионални влакове до Мюнхен, И още на летището може да се закупи Bayern-ticket, докато на летище Меминген няма такава опция.

И за да е по темата - УИЗ са разширили промоцията за рождения ден от 15% уиз кредит за резервации направени днес (21 май)

• Харесвам 9
Публикувано:

Friedrichdhafen не го възприемам като заместващо летище, а като временна възможност за посещение на друг регион 🙂

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
преди 22 часа, Eva eva каза:

А има ли някакъв регламентиран срок? Или когато-тогава?

Прилагам отговотът на WIZZ oт днес:

Благодарим Ви за писмото изпратено до Отдела за връзка с клиенти. Много съжаляваме за причинените неудобства.
Бихме желали да ви информираме, че бонус точките се зареждат автоматично в срок от 8-10 седмици след приключване на престоя в хотела.
В случай, че те не бъдат заредени , моля да се свържете отново с нас, за да информираме нашите партньори от booking. com .
За целта ще е необходимо да ни изпратите и PIN  кода на резервациитe .

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 часа, Eva eva каза:

все още нямам уиз кредит, напуснахме хотела на 03.04

Днес имах разговор с букинг - казаха ми да очаквам изплащане на уиз кредит до 35 дни от последната нощувка (29.04.2019). Ако не получа парите в посочения срок, да се обадя отново или да им пиша е-мейл на: customer.service@booking.com с номера на уиз акаунта ми.

• Харесвам 2
Публикувано:

Wizz air стигнаха до 200 милиона превозени пътнци. За първите 100 милиона имаха нужда от 11 години, а за вторите 100 милиона само 4 години.

wizz15_200millio_katowice_3.jpg

• Харесвам 9
Публикувано:

Тези горните са ми променили полета. И ми осигуриха по-голям престой в Лондон, срещу 100 паунда, за още една нощувка. Здраве да е! Имам един въпрос (много пъти е писано за това), но никога не съм обръщала внимание: Има ли срок за приемане на предложения нов полет? Не смея да си вляза в профила, че да не объркам нещо с вариантите, които са предложили.

Публикувано:

Ще пазят билета почти два месеца, че те са два дори. И ако три часа преди полета им кажа, че се отказвам от пътуването. И тяхната не е лесна.

Публикувано:
На 13.04.2019 г. в 14:23, Мари Николова каза:

И друг път е коментирано,че ако се чекирате няколко часа преди затварянето на чек ин,има голяма вероятност местата да са на авариен изход,че и едно до друго.🙂

Потвърждавам. Реших да го проверя. И не само, просто не ми се даваха 26 лв. за място и се надявах цените да паднат. От вчера "се чекирам". Днес към 2-3ч. имаше  60 места. Сега влизам и гледам останали 1D, 1E и 1F- само 3 места XL. Завърших чекина /без да плащам място/ и за моя изненада получих 26Е което не беше свободно на схемата, но също е XL до аварийния изход. Не е до прозореца ☹️. Цената му е към 50 лв., което е повече от половината ми билет отиване и връщане до Меминген 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

E то е логично, ако никой не е купил скъпите места и полета е пълен, последните чекирани ще ги получат тях, понеже няма други. Ама гаранция няма, защото може полета да не е толкова пълен или да са ги изкупили вече...

• Харесвам 3
Публикувано:

Няма някакво правило в разпределението на местата. Всичко съм изпробвала. При чекиране в първия възможен момент, за първия полетни сложи в средата на самолета, но достатъчно далеко един до друг, на връща ни сложи отзад и един до друг. Последния път, чекирах в последния момент, вного късно вечерта при полети по първи петли. На отиване, четвърти ред едно до друго места. На връщане, единият на четвърти ред, другият на 29. След около седмица пак щепътувам с Уиз и не съм решила каква "тактика" ще следвам. Факт, че е живо обирджийство да искат 30-50 лева на място. При Раян винаги си купувам, но 2-4 евро ги преглъщам.

• Харесвам 3
Публикувано:

Коментирано е , че винаги най-голям шанс за хубави места и за повече от един човек в резервация да ги постави един до друг е чекиране в последния момент 3-5 часа преди полет както правя аз 😂😚 и два пъти вече получавам места едно до друго единия път на аварийка.

• Харесвам 3
Публикувано:
На 21.05.2019 г. в 22:39, Ivko каза:

До три часа преди полета.

Този срок - три часа преди полета, не го намерих в общите условия.  Ами и ако приема тяхното предложение и пак го отменят?

Публикувано:
На 20.05.2019 г. в 19:13, sylverman каза:

На 20.05.2019 г. в 19:51, tch каза:

Защото няма интерес за това еднопосочен билет по всички от новите дестинации е 200+лв. 🙂

Не е поради слаб интерес. Базирането на машина е съпроводено с доста процедури. Същото е положението и при базирането на пети самолет в Скопие.Има забавяне от 20 дни.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.