Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, jorocontrola каза:

Случайно да имате проблеми със сайта:

image.png.9807067ec68517d52e29d1a2ae17a574.png

Така е от поне няколко дни.

Приложението може и да работи, но не е много удобно за произволно търсене като не мога да изкарам целият месец с цените и часовете на всички полети ...

Като се изтрият кукитата и всякакви данни от сайта се оправя, доста често се случва при мен.

• Благодаря 1
Публикувано:

Wizzair launches 6 new routes from/to Albania over Spring & Summer!

fkw5julx0ay5o5u-800x450.jpg

New routes:
✈ Tirana – Friedrichshafen (starts on 15th April, every  Monday and Friday)

✈ Tirana – Rimini (starts on 15th April, every  Monday and Friday)

✈ Kukës – Vienna (starts on 4th June, every  Tuesday, Saturday)

✈ Kukës – Memmingen/Munich West  (starts on 4th June, every  Tuesday, Saturday)

✈ Kukës – Karlsruhe/Baden-Baden (starts on 1st June, every  Wednesday, Sunday)

✈ Kukës – Basel-Mulhouse-Freiburg (starts on 3rd June, every  Monday, Friday)

Нещо дано и за София да се сетят 🙂

• Харесвам 10
  • Браво 2
Публикувано:
Преди 1 час, Иван Попов каза:

Нещо дано и за София да се сетят 🙂

Няма нужда, че в противен случай ще махнат още полети.

преди 3 минути , master_of_germs каза:

Леле,изригнаха с Кукъс! 😮 

Не идва ли много далеч?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 49 минути , tch каза:

Не идва ли много далеч?

Освен за много шантав маршрут не мисля, че дава нови опции от БГ ...

• Харесвам 1
Публикувано:

Кукъс дава възможност за експлорване на невероятната албанска природа и е страхотна новина, че Уиз въобще стартират полети дотам. Дано да тръгнат де....;)

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 часа, iMari каза:

Кукъс дава възможност за експлорване на невероятната албанска природа и е страхотна новина, че Уиз въобще стартират полети дотам. Дано да тръгнат де....;)

Не е ли по-лесно, а и евтино да се пътува с кола натам, отколкото да се правят врътки от типа на София-Мемминген-Кукъс и пак на обратно? 

Публикувано:
На 3.02.2022 г. в 19:16, Taliana каза:

Имам да получавам един кредит от Букинг за резервация през  Wizz. Вече 3 месеца водя кореспонденция и последно ми поискаха фактура за нощувките. За съжаление на я намирам в архивите си.  Това с представяне на фактура не го видях никъде на сайта на Wizz . Някакви съвети как да процедирам по нататък или да се откажа от кредита.

Ako сте платили с кредитна карта прилагате скрийншот на банкирането.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, tch каза:

Не е ли по-лесно, а и евтино да се пътува с кола натам, отколкото да се правят врътки от типа на София-Мемминген-Кукъс и пак на обратно? 

Хората имат различни предпочитания по отношение на пътуването.В повечето случаи бих избрала да отида до Пловдив през Дъблин и до Варна през Айндховен, защото пътуването със самолет ми е в пъти по-интересно и приятно. 😃

И за по-евтино е относително - ако имаш натрупан Уиз кредит, билетите излизат без пари.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
преди 20 часа, master_of_germs каза:

Леле,изригнаха с Кукъс! 😮 

🙂

Абсолютно. Новината на седмицата лично за мен.

Вече имам билет дори (през Виена). Стискам силно палци да тръгнат, но имам добро усещане.

преди 13 часа, tch каза:

Личи, че никога не си пътувал с кола от България до Албания. Нито е по-лесно нито е по-евтино.

• Харесвам 10
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Абсолютно. Новината на седмицата лично за мен.

Вече имам билет дори (през Виена). Стискам силно палци да тръгнат, но имам добро усещане.

Личи, че никога не си пътувал с кола от България до Албания. Нито е по-лесно нито е по-евтино.

Да, така е. Не съм пътувал. Ще ми е интересно да споделиш впечатления. Особено за това как сте се придвижвали. Кукъс май е 15-хилядно градче и се съмнявам да има градски транспорт и коли под наем. Наясно съм, че си бил на много по-диви места, но все пак е възможно да има приключенски елемент.

Публикувано:
преди 41 минути , tch каза:

Да, така е. Не съм пътувал. Ще ми е интересно да споделиш впечатления. Особено за това как сте се придвижвали. Кукъс май е 15-хилядно градче и се съмнявам да има градски транспорт и коли под наем. Наясно съм, че си бил на много по-диви места, но все пак е възможно да има приключенски елемент.

На първо четене Google показва поне 3 кар рентал компании на летището в Кукъс, та няма проблем с транспорта.

Приключенски елемент в Албания винаги има. Последно като ходих през май не ми остана време да отида на север, а и пътищата не са уау. Много искам да забия нагоре по реката и планините. Кукъс е прекрасна входна точка за тази част на Албания, а природата е страхотна. Малко снимки тук.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 34 минути , agenta каза:

Някой скоро да е попадал на евтин Flex, че искам да купувам на едни приятели билети с възможност за промяна?

5€ е Торино-Бари, Малпенса-Бриндизи. Има и други вътрешни инталиански полети за 4.99€ билета и флекс 5 или 6 евро.

• Харесвам 8
Публикувано:

За 10кг не знам, но преди няколко дни гледах 20кг за 12 евро по отсечката Абу Даби - Маскат.

П.С трябва някое мнение да се закачи горе с отсечките с най-евтини услуги и периодично да се обновява. 🙂

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, bibi каза:

В момента през мобилното излизат само Варна и Бургас - дано е бъг.

Screenshots_2022-02-09-06-52-41.png

аз още снощи го забелязах, но така беше и през браузер, явно нещо магерят.... ще видим надявам се

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, yordanov каза:

За 10кг не знам, но преди няколко дни гледах 20кг за 12 евро по отсечката Абу Даби - Маскат.

П.С трябва някое мнение да се закачи горе с отсечките с най-евтини услуги и периодично да се обновява. 🙂

Врътките с багажа как действат, подобно на тези с флекса ли?

Т.е. купуваш билети с евтин флекс -> сменяш на друг полет, който има евтин багаж и накрая променяш на маршрута, от който имаш нужда? В тскъв случай и чекирания багаж ли се прехвърля?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, bibi каза:

В момента през мобилното излизат само Варна и Бургас - дано е бъг.

Screenshots_2022-02-09-06-52-41.png

При мене си излизат и София, и Пловдив...

Публикувано:

При мен не излизат в списъка по държави, иначе ги има като най-близки летища и излизат като крайна дестинация.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, П.Кръстев каза:

Врътките с багажа как действат, подобно на тези с флекса ли?

Т.е. купуваш билети с евтин флекс -> сменяш на друг полет, който има евтин багаж и накрая променяш на маршрута, от който имаш нужда? В тскъв случай и чекирания багаж ли се прехвърля?

Чекиран багаж точно не ми се е налагало да купувам, дано някой, който е, да отговори. От въпросния полет, който споменах, взех приорити за 5 евро - то се прехвърля.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, yordanov каза:

Трябва някое мнение да се закачи горе с отсечките с най-евтини услуги и периодично да се обновява. 🙂

Чудесна идея, отдавна мисля същото. Ето кратко обобщение на наличните оферти, включително с някои мои дребни открития:

флекс €5 по отсечката MXP-BDS или TRN-BRI
приорити €5 по отсечката BAH-AUH или AUH-MCT

10 кг. багаж €9 по отсечката ???-??? (@imarev дай инфо моля)
20 кг. багаж €9 по отсечката LWO-GDN

Ако последното с багажа не работи (понякога не се появява) следващото най-добро е 20 кг. багаж €10 по отсечката SOF-LED или BTS-SOF.

Абсолютно всички допълнителни услуги - с изключение на седалките - винаги автоматично се прехвърлят и на новия полет, без доплащане.

Бъдете разумни и не плащайте повече от това 🙂

• Харесвам 29
  • Благодаря 3
  • Браво 8
Публикувано:
преди 15 часа, yordanov каза:

П.С трябва някое мнение да се закачи горе с отсечките с най-евтини услуги и периодично да се обновява.

При динамиката, с която се обновяват нещата, дали имаш шанс да е актуално повече време?

Ако някой от темата се ангажира да дава актуална информация редовно, ние ще я закачваме отгоре.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.