Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Фил каза:

не е скоро, април месец 

Аз съм имала две резервации за една и съща дата и маршрут. Понеже бяха от онези за 0.99евро, даже и не съм се усетила. От Уиз ми писаха за дублирането. Пуснах през контактната им форма искане за анулиране на едната с попълнен в полето код /май втората беше/, а те анулираха другата 😀. Ако не бях реагирала на съобщението им, щях да си стоя с две резервации.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 58 минути , neuromancer каза:

Недей, мини през topcashback.com, поне дават пари, а не Уиз кредити (7%)

Ама на мен ми дава 4%...

И още един въпрос - тези 5% на Уиз как да ги набутам в приложението на букинг?? 😂

• Смея се 1
Публикувано:

.com , не .co.uk

за букинг дава повече

друг е въпроса, че 4% кешбек за мен е по-добре от 5% уиз кредити, но това е въпрос на вкус вероятно

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

.com , не .co.uk

за букинг дава повече

друг е въпроса, че 4% кешбек за мен е по-добре от 5% уиз кредити, но това е въпрос на вкус вероятно

Това е напълно разбираемо за теб на другия край на света 😉 Ще погледна в .com, мерси

Публикувано:
преди 8 минути , searus каза:

И още един въпрос - тези 5% на Уиз как да ги набутам в приложението на букинг?? 😂

Ами не може, само през браузер

• Смея се 2
Публикувано:
преди 12 минути , searus каза:

Ама на мен ми дава 4%...

Отваряш линка на Уиз през телефона ама не приложението и от там си влизаш в профила и букваш и така ако има отсъпка за резервация през мобилно се запазва и на Уиз и две отсъпки получваш. Като гледаш горе и долу да ти пише, че си през линка.

преди 3 минути , neuromancer каза:

Ами не може, само през браузер

D1C1DD90-E261-4900-B491-E4B59A1580B8.png

Публикувано:

Сега остава и да ми обясните като на идиот къде да натикам и кода от букинг, понеже ми дава да го вкарвам само в приложението и никъде другаде (т.е. не мога едновременно с Уиз) 🤨

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , searus каза:

Сега остава и да ми обясните като на идиот къде да натикам и кода от букинг, понеже ми дава да го вкарвам само в приложението и никъде другаде (т.е. не мога едновременно с Уиз) 🤨

На последна стъпка преди финализиране на резервацията има поле в което се вкарва. Ей добре, че ме назначиха на пост в Уиз 😄

C1327E32-8E84-48B6-98B5-56B3781AD4EC.png

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

На последна стъпка преди финализиране на резервацията има поле в което се вкарва.

На приложението това поле ми е точно под картата за плащане, сигурен ли си, че в браузър има допълнителна страница?? Пише ми "final step" (confirm booking) там...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , searus каза:

На приложението това поле ми е точно под картата за плащане, сигурен ли си, че в браузър има допълнителна страница?? Пише ми "final step" (confirm booking) там...

Да тази стъпка е виж по-горе поста прикачих снимка

Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Да тази стъпка е виж по-горе поста прикачих снимка

Ама това е за 5% на Уиз, а аз питам за кода за 10% на букинг...

• Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , searus каза:

Ама това е за 5% на Уиз, а аз питам за кода за 10% на букинг...

😄😄😄 ох ще падна, а аз пръстите си счупих...кода само през приложението може хахах не може да ползваш и код и линка на Уиз

• Смея се 3
Публикувано:
В момента, Ivko каза:

😄😄😄 ох ще падна, а аз пръстите си счупих...кода само през приложението може хахах не може да ползваш и код и линка на Уиз

Е да де! 🤣 Зацепих!

Публикувано:

Забравил съм как беше с УИЗ. Имам билети  за отиване и връщане на една резервация.  Обаче ми се налага да пътувам по-рано и няма да ползвам билета на отиване. Нали няма проблем да ползвам само връщането?

Публикувано:
преди 4 минути , kakadu каза:

Забравил съм как беше с УИЗ. Имам билети  за отиване и връщане на една резервация.  Обаче ми се налага да пътувам по-рано и няма да ползвам билета на отиване. Нали няма проблем да ползвам само връщането?

Не няма проблем.

п.с. Какво се случва със зимното разписание. Миналата година някъде около 10-ти февруари започна да излиза.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, kakadu каза:

Попитайте Уиз най-добре. При редовните авиокомпании това мисля не може да стане. Но ако са ви отделни билети отиване и връщане няма проблем.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 9 часа, chochiani каза:

Попитайте Уиз най-добре. При редовните авиокомпании това мисля не може да стане. Но ако са ви отделни билети отиване и връщане няма проблем.

За какво да пита?! Дали може да НЕ лети? Имал съм билети не един и не само с Уиз еднопосочни, двупосочни и поне 10 не съм ги летят и не е имало проблеми, а даже съм се чекирал. Нали са си взели пари за билета много им е зор, кой ще лети и кой не. Даже за тах е добре да не летиш, а да имаш билет, че с този овърбукинг, където правят им излиза по-евтино ако е пълен самолета. Явно четете за тази такса неявяване, която някой ако може да ми обясни за какво е и кога се прилага ако изобщо се.

• Харесвам 3
Публикувано:

Уизз са вкарали за Лондон и летище Гетуик. Има дублирани полети/по едно и също време/ от София за Лутън и Гетуик. Някакви прогнози кое ще остане? Дублиране от края на март до края на лятното разписание.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 минути , Kamen каза:

Уизз са вкарали за Лондон и летище Гетуик. Има дублирани полети/по едно и също време/ от София за Лутън и Гетуик. Някакви прогнози кое ще остане? Дублиране от края на март до края на лятното разписание.

Не знаех, че е ново... Следя го от известно време, но точно дублираните времена с Лутън ме притесняват, че съм си избрал Гетуик за прекачване до едно място, дето иначе ми е трудно да намеря друг изгоден начин да стигна...

• Харесвам 1
Публикувано:

преди 4 минути , Ivko каза:

Това с летищата не е ново от миналата година си летят и двете и аз имам до Гетуик полет.

До 27 март - Лутън, от 27 нататък дублира с Гетуик в един и същи час. Има намаление само на Гетуик днес. Кое ще остане е въпроса?

• Замислям се 1
Публикувано:

И аз гледах тези полети и не съм сигурна, че се дублират. В много случаи се оказва, че сутрешният полет е до Лутън, а вечерният до Гетуик, въпреки че и двата излизат при търсене и за Лутън и за Гетуик. Пример -  при търсене Гетуик - София, от три полета, два излитат от Лутън:

Screenshot_20220222-102811.png.803da93fc01883656f9fb22101e29a0a.png

И тази шльокавица от полети не е само за Лондон, но се превръща в редовен номер на Уиз. С изненада установих, че излизат полети при търсене Бриндизи-Бергамо и за малко да взема билети, но видях, че всъщност полетите са до Малпенса. Така че, проверявайте внимателно преди да купите.

• Харесвам 3
Публикувано:

Най-вероятно ще остане едното, при румънците от лятото са добавили и трето Саутенд, през 10 минути,..... че събират кеш, спор няма.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 36 минути , Ivko каза:

Това с летищата не е ново от миналата година си летят и двете и аз имам до Гетуик полет.

Сигурен ли си, че миналата година са летели и до двете летища? Примерно сутрин до едното, вечер до другото?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.