Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 минути , Victoria каза:

Чекираме се онлайн за полет.

Единият пътник е избрал, без да иска, че документът му е паспорт, а трябва да е лична карта.

Не виждам опция за редакция. Има ли?

Ако няма, дали ще е проблем да остане така или някакъв съвет как да процедираме - да звъня на Уиз, да се надяваме никой да не обърне внимание или при минаването на гише, което изискват Уиз, да кажем за грешката?

Не би трябвало да е проблем въобще.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имах полет LTN-LED за края на октомври и днес го канселираха. Гледам, че руските полети очаквано са яко орязани.

Публикувано:
Преди 1 час, Климент каза:

Wizz пуска 100 000 безплатни билета за бежанци от Украйна

багажа е платен

Всичко е безплатно не само багажа.

🇺🇦 WIZZ is committed to helping Ukrainian refugees reach their destination, wherever that may be. 🇺🇦 That's why we're providing 100,000 free seats on short-haul flights departing from Ukraine's neighbouring countries (Poland, Slovakia, Hungary, and Romania) in March.

преди 3 часа, Victoria каза:

Чекираме се онлайн за полет.

Единият пътник е избрал, без да иска, че документът му е паспорт, а трябва да е лична карта.

Не виждам опция за редакция. Има ли?

Никога и никой не гледа онлайн каквъв документ е дал/писал. Това е информация за възможно чекиране само. Даже и грешен документ да е писан.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 минути , WanderlustME каза:

Защо понякога им разминаване в цената преди и след започване на букване през браузър? 

През браузера показва малко със закъснение промяната в цените /примерно ако е имало 1 място на една цена и се купи или цената се покачи не се ъпдейтва веднага понякога/ за разлика от приложението и нямам на идея защо, но това е редовно.Най-добре проверявай през приложението там са актуални.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Имам полет София-Дубай на 19.03 и сега получавам имейл, че от следобеден в 14:40 става сутрешен в 8:30 да си погледнете ако имате, че май не само на тази дата има промяна. Иначе този полет ми излезна малко скъп и понеже ми е под въпрос ходенето и се чудих какво да го правя ще ми дойде добре един кредит. И да ги похваля, че ми дойде кредит от нощувки 11-13 февруари.

• Харесвам 4
Публикувано:

Уиз са влезнали в крак и много бързо превеждат Кредит от Букинг, за резервация ползвана на  17 февруари 2022, вчера са ми добавили кредита в сметката 🤑

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам прехвърлени точки  в профила на Wizz, чийто едногодишен срок изтича юни месец.  Случайно да има някакво удължение на прехвърлените точки повече от година?

Публикувано:

Уиз гювеч май не дават, само взимат.

Но може да букнеш нещо с надеждата да го откажат и така ще си удължиш срока. А за всеки случай - с флекс, та ако надеждата не се сбъдне да не загубиш много.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Пропада ми пътуванего до Виена по Великден.  Wizz са анулирали   всички полети от Бургас до Виена април и май. 

Публикувано:

Има нещо с бургаското летище - няма никакви полети от 23 март до 9 април. После пак има на някои компании, ама други направо си изчезват 

Публикувано:

Със спирането на руските полети нищо добро не ги чака морските ни летища. Съмнявам се огромните загуби да могат да бъдат компенсирани с пренасочване към туристи от други пазари.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 14 минути , jorrro каза:

Има ли в момента полети по 0.99 евро? Намирам само такива по 4.99 евро в момента. За един приятел питам 😄

Няма…търсих снощи, кажи на преАтеля да взема от 4.99 

• Благодаря 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 21 часа, stanimir каза:

Със спирането на руските полети нищо добро не ги чака морските ни летища. Съмнявам се огромните загуби да могат да бъдат компенсирани с пренасочване към туристи от други пазари.

Ще се справят както и досега. За 2021 Русия не е сред топ 5 дестинациите от и до Варна. За Бургас е на 4-то място с дял от около 8.5 процента. Дори преди пандемията руския пазар не е водещ за нито едно от двете ни летища, така че "огромни загуби" няма как да има.

https://www.fraport-bulgaria.com/bg/press-center/press-releases/archive/2022/trafik-rezultati-2021.html

• Харесвам 5
Публикувано:
On 3/5/2022 at 3:17 PM, tch said:

Ще се справят както и досега. За 2021 Русия не е сред топ 5 дестинациите от и до Варна. За Бургас е на 4-то място с дял от около 8.5 процента. Дори преди пандемията руския пазар не е водещ за нито едно от двете ни летища, така че "огромни загуби" няма как да има.

https://www.fraport-bulgaria.com/bg/press-center/press-releases/archive/2022/trafik-rezultati-2021.html

По-коректно би било сравнението с предковидната 2019-а ,защото 2020/2021 бяха силно ограничителни за всички пристигащи извън ЕС.

Второ/ трето място  разделено с Великобритания за мен не е като да не е "водещ" пазар.

2021-а Фрапорт са посрещнали само около 40% от пътниците които са имали в 2019-а ,или по точно  малко над 2 млн.  спрямо 4.9 млн. в нормалните времена.

https://www.fraport-bulgaria.com/bg/press-center/press-releases/archive/2020/4-9-million-passengers-passed-through-the-black-sea-airports-in-.html

А за да се върна към Wizz - руските полети са свалени от продажба ,но както чета все още не са официално канселирани. Ако не вярвах безрезервно в коректните им търговски практики,  бих заподозрял че използват ситуацията да задържат възможно най-дълго време парите на клиентите си. По-извънредна ситуация от тази няма как да има и могат да анулират дори след  "излитането" на самолета ...те са го правили и без война.

• Харесвам 6
Публикувано:

На сайта пак е някакво мазало в справката с наличните/използвани кредити, нещо смятат по някакви трънски курсове :wink:
image.png.2834552041da866936d43b6b000d3ba3.png

• Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Нови висоти от Уиз!! Билети купувани  изцяло с пари, няма и лев кредит-146,94лв, нямам флекс, нито някакви екстри, само голи билети. Отмениха ги, обявяват се стандартните 120% при приемане на виртуални пари, ама на практика иска да ми даде около 108%!! Идеи какво да правя?

Capture.JPG.fbf670791c855e98775b457600ca5418.JPG

Capture2JPG.JPG.2d21cc3a8f1e0551f713ded009aaf80e.JPG

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Alexander каза:

Нови висоти от Уиз!! Билети купувани  изцяло с пари, няма и лев кредит-146,94лв, нямам флекс, нито някакви екстри, само голи билети. Отмениха ги, обявяват се стандартните 120% при приемане на виртуални пари, ама на практика иска да ми даде около 108%!! Идеи какво да правя?

Capture.JPG.fbf670791c855e98775b457600ca5418.JPG

Capture2JPG.JPG.2d21cc3a8f1e0551f713ded009aaf80e.JPG

Като махнеш 16лв административната такса и начислиш 20% върху цената на билета се получава точно сумата, която ти предлагат.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , oli_mali каза:

Като махнеш 16лв административната такса и начислиш 20% върху цената на билета се получава точно сумата, която ти предлагат.

Защо да махам каквото и да е било? Преди поне доколкото помня даваха 20% отгоре на тотала. Нещо ново ли е това?

Освен това в прозореца им не пише нищо подобно, а напротив, че ще ми дадат 20% бонус върху  сумата платена за резервацията.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Alexander каза:

Защо да махам каквото и да е било? Преди поне доколкото помня даваха 20% отгоре на тотала. Нещо ново ли е това?

И аз имам проблем с същите отменени билети, но платени с кредит, искат да ми върнат с 12 евро по-малко, отколкото съм платила.

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.