Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Coo каза:

Здравейте, чуват ли се някакви клюки дали Уиз ще пускат пак линията до Родос? 

Може би рано питам, но ми се пазарува нещо, а всичко друго от менюто в момента ми е безинтересно:)

Хората чакам зимно разписание вече. Не ми се вярва Родос да го бъде. Миналата година го спряха предварително ...

преди 1 час, noshtna_ptica каза:

Здравейте! Имам Wizz-карта и достатъчно точки. Мога ли да купя 6 билета /без мен/ - без дискаунт, но с точки?

Аз мислех, че мога, но не ми дава такава опция. Греша или има бъг?

Купи с дискаунт и за теб, дори и да не пътуваш. Пък който хартиса с пари ...

• Харесвам 4
Публикувано:

@jorocontrola Така е. Не тая много надежди, но миналата година чак към края на май месец го включиха (и го изрязаха август пак така), чудех се дали нещо подобно пак ще се пусне:))

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Coo каза:

@jorocontrola Така е. Не тая много надежди, но миналата година чак към края на май месец го включиха (и го изрязаха август пак така), чудех се дали нещо подобно пак ще се пусне:))

Ние бяхме за септември. Надеждата умира последна, но ...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 48 минути , Coo каза:

Здравейте, чуват ли се някакви клюки дали Уиз ще пускат пак линията до Родос? 

Може би рано питам, но ми се пазарува нещо, а всичко друго от менюто в момента ми е безинтересно:)

С оглед на пълното фиаско, което претърпя тази линия миналата година, би било абсурдно да я пуснат отново...

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Преди НГ излезе информация , че Wizz  отрязва  (вероятно за постоянно) 84 дестинации от разписанието си. Сред пострадалите е и Родос.Ако толкова държите на него по-добре се насочете към Aegean :

https://simpleflying.com/wizz-air-route-cuts/

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте, с моето членство (WIZZ Discount) бях купил билети, но най-вероятно няма да мога да пътувам. Мога ли да сменя имено (разбира се, след плащане на таксите) на моя билет или предвид, че съм го купил с намалението ми, не мога да правя промяна в името?

Публикувано:
преди 3 минути , r_nikolov1 каза:

Здравейте, с моето членство (WIZZ Discount) бях купил билети, но най-вероятно няма да мога да пътувам. Мога ли да сменя имено (разбира се, след плащане на таксите) на моя билет или предвид, че съм го купил с намалението ми, не мога да правя промяна в името?

Промяна на име на титуляра на членството не е възможна само на спътниците ако има такива.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Промяна на име на титуляра на членството не е възможна само на спътниците ако има такива.

Благодаря! Понеже друг човек ми обясни, че в такъв случай няма как да сменям имената на хората в резервацията (след като всичките билети са купени с discount-a) и се обърках... =D

Публикувано:
преди 3 минути , r_nikolov1 каза:

Благодаря! Понеже друг човек ми обясни, че в такъв случай няма как да сменям имената на хората в резервацията (след като всичките билети са купени с discount-a) и се обърках... =D

Да кажеш на човека да не послъгва 😉 и за да съм 100% сигурен сега тръгнах да сменям втория пътник от резервация купена с членство и става.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, r_nikolov1 каза:

Ако имаш флекс е възможно да откажеш само твоя билет, с другите да останат, мисля... Пробвай, то ще си покаже.

• Благодаря 1
Публикувано:

Излиза ми тази новина днес и аха да плясна с ръце, че ей го Родос обратно, а то Братислава, Билунд, Малага, Малта, Катания, Лисабон и Лондон... 🙃

"Уизер" възобновява няколко маршрута от България
https://www.dnevnik.bg/biznes/2022/03/22/4327450_uizer_vuzobnoviava_niakolko_marshruta_ot_bulgariia/

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Унгарският превозвач "Уизер" (Wizz Air) обяви днес, че започва отново да изпълнява полети, съществували преди пандемията

Ама то тези маршрути /с изкл. на Родос/ си ги имаше до сега 🙄 не мога да схвана тази новина. 'Дневник' да не са цитирали стара новина от преди година 🤣

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:
На 20.03.2022 г. в 5:01, Йосиф Милчов каза:

Току що забелязах, че Уиз са пусни линия до Шри Ланка от Абу Даби. Доста интересно. Датите са примерни.

Screenshot_20220320-020017_Wizz Air.jpg

Ехееееее!!! Каква новина! Благодаря! ❤️

• Харесвам 3
Публикувано:

Сменят полети от/до FCO с CIA. Освен, че е директна конкуренция с Ryanair нищо смислено не виждам, но ако някой се сети - моля, нека сподели.

За да се лети с тях и да се ползват новите им маршрути - FCO - Канарски острови, Балеарски острови, Мароко и т.н.  следва да ги сменят на CIA - Канарски острови и другите, но тогава точно това прекачване не ок, от гледна точка полетите от Испания на Райън и редица лоу кост превозвачи ...

Или е шах с пешка, или агония на умиращ.

Лично аз се надявам на по-доброто - да летят!  🙂

• Харесвам 5
  • Шок 1
Публикувано:
преди 33 минути , The Doctor каза:

Сменят полети от/до FCO с CIA. Освен, че е директна конкуренция с Ryanair нищо смислено не виждам, но ако някой се сети - моля, нека сподели.

По-лошо то е, че няма въобще полети до Рим от средата на април до средата на юни?! И приключват началото на септември?! Дано само да ръчкат нещо.

А кога ги местят на CIA?

Публикувано:
преди 3 минути , iMari каза:

По-лошо то е, че няма въобще полети до Рим от средата на април до средата на юни?! 

А кога ги местят на CIA?

Аз имам полет през юни до Рим. Изпратиха ми мейл, че е преместен до Чампино, в резервацията също пише, че е до CIA. Може би наместват някакви неща, защото CIA го няма все още в разписанието от София.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , yordanov каза:

Аз имам полет през юни до Рим. Изпратиха ми мейл, че е преместен до Чампино, в резервацията също пише, че е до CIA. Може би наместват някакви неща, защото CIA го няма все още в разписанието от София.

На немалко полети беше обявено, че CIA се изпълнява от FCO и обратното.

Като пример - полети FCO - SSH, беше вписано и CIA - SSH, но този полет се изпълняваше само от FCO. Иначе казано - тази промяна е била планирана.

преди 37 минути , iMari каза:

По-лошо то е, че няма въобще полети до Рим от средата на април до средата на юни?! И приключват началото на септември?! Дано само да ръчкат нещо.

А кога ги местят на CIA?

При мен първият сменен е за 29 април.

• Харесвам 1
Публикувано:

Зимното се появи и има дестинации, които обикновено не ги пускат, като Аликанте, Малага, Лисабон. Сигурно събират пари и после ще ги махнат.

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 24.03.2022 г. в 21:10, The Doctor каза:

На немалко полети беше обявено, че CIA се изпълнява от FCO и обратното.

Като пример - полети FCO - SSH, беше вписано и CIA - SSH, но този полет се изпълняваше само от FCO. Иначе казано - тази промяна е била планирана.

При мен първият сменен е за 29 април.

И аз имам отиване до Fco на 29.04. Смяната със CIA не ни е фатална, но от там колите са по-скъпи. Ще видим дали накрая ще го ползваме или ще откажем тази дестинация.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 11 часа, Ivko каза:

Зимното се появи и има дестинации, които обикновено не ги пускат, като Аликанте, Малага, Лисабон. Сигурно събират пари и после ще ги махнат.

Фабриката за (не баш безплатни) мечти работи на пълни обороти, както винаги.

Относно Рим - полетите до CIA са до 19 юни включително, но от 20 юни се връщат на FCO. Явно нещо е наложило временно преместване на Чампино.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.