Прескочи до съдържание

Кола под наем в Закинтос


Препоръчани мнения

Направих една резервация с Hermes в Закинтос, но ако дадете още идеи и са по-добри ще я откажа и ще взема отново.

Някой взимал ли е о тази фирма?

Връзка към мнение

Аз направих резервация тук: https://www.zanterentacar.com/

Излизаше ми 24 евро на ден, което би всички останали оферти и това беше основният аргумент. Не ми поискаха никакво предплащане и ми потвърдиха бързо по имейл. Мненията в гугъл също май са ок, но гледах, че са увеличили малко цените и за моите дати са станали 30 евро на ден.

Гледах и https://jetcarzakynthos.com/. Там цената е 24 евро, но отзивите в гугъл са малко по-лоши.

 

Понеже пътуваме четвъртък-неделя и Уиз, се разминават доста часовете на полетите и се чудя дали ще направят проблем ако я върнем 2-3 часа по-късно. Някой с опит?

Връзка към мнение

Полезна тема, тъй като правим планове за 1-4 юли, ама още нищо не съм букнал. От един хотел ми препоръчаха https://www.zantecarrentals.com/, уж били надеждни, ама не съм се свързал още и не съм ги използвал.

 

Сега поразрових и другите компании на летището и видях, че https://autowayzante.com/ включват пълна застраховка към цената им, която ми излиза по 35 евро на ден.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Направих и запитване по имейл към https://www.euroalfarentals.gr/. Няколко имейла разменихме вече, отговарят много бързо и адекватно. Цената за 4 дни идва по 38 евро на ден с FDW застраховка (zero excess). Мисля, че нямат офис на летището, защото казаха, че ще чакат с табелка с името на изхода. В гугъл имат много висок рейтинг (4.9/5 от 319 ревюта). Явно има голямо предлагане на коли под наем в Закинтос, което определя и ниската крайна цена. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 37 минути , maiche каза:

@maiche използвала ли си ги и би ли ги препоръчала или просто ги даваш като алтернатива? Ще се радвам да споделиш повече подробности.

Връзка към мнение
преди 46 минути , oli_mali каза:

@maiche използвала ли си ги и би ли ги препоръчала или просто ги даваш като алтернатива? Ще се радвам да споделиш повече подробности.

Букнала съм ги за юли. Веднага ми отговориха на имейл и ще ме чакат с табелка на летището. За 6 дена и 23 часа - 196 евро със застраховка.

  • Благодаря 1
Връзка към мнение
На 26.06.2021 г. в 20:04, maiche каза:

В крайна сметка и аз букнах от тях вчера вечерта, VW Up за 4 дни - 140 евро със 0 excess. Веднага Marianthi ми потвърди по имейл и днес сутринта ни чакаше с табелка с името на летището, нищо че излезнахме с 1 час закъснение от предвиденото. Супер усмихната девойка, беше ни докарала по-висок клас кола (VW Polo) на 75000км, обясни набързо основни неща, написа договора, платих в кеш и това е. Каза на връщане да оставим колата на паркинга някъде и ключа под седалката и да не се тревожим за колата, ами да се наслаждаваме на острова. 🙂

 

20210701_100105.jpg.979e960efdc41683e8fa2164857cbe6e.jpg

 

20210701_100007.jpg.097219a322f3f0b4bf3729bd251a6eea.jpg

  • Харесвам 8
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Здравейте! Планирам почивка на Закинтос в началото на септември и през "ренталкарс" букнах кола от доставчик Volta4u .

Някой да ги е ползвал? Писах им на мейл да ги питам колко ще ми струва пълната застраховка (0 excess), която възнамерявам да платя на място, но вече трети ден нямам отговор от тях.

В същото време на техния сайт няма опция за вземане на кола от летището на Закинтос, а в "ренталкарс" имат доста предложения.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.