Прескочи до съдържание

Около света за две седмици


Препоръчани мнения

Здравко Ангел
На 8.08.2021 г. в 23:24, Pantelej Putnik каза:

@Георги Матеев, @Роми, @домосед, @Здравко Ангел, @ruwenzogy и всички останали, чиито имена не съм срещал често във форума, но имат опит и са с много полети, нали не мислите, че подобно пътуване може да бъде осъществено толкова лесно без вашата помощ?! 🙂  Именно в такива теми се нуждаем от едно сериозно рамо. Тази тема не е само моя. Тази тема е на форума. С вашия опит тази тема ще придобие реално измерение и ще е със стъпка напред към осъществяването си. 🙂  

О, ние сме по доста по-флегматичните пътувания. :) Това ни е мега скоростно, толкова километри за толкова малко дни. Иначе сме насреща за по-конкретни въпроси около дадена държава, която сме посетили.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
преди 20 часа, Yto каза:

Моите планове са с Fly Level до Чили след това с Latam до Полинезия и връщане в Европа 

с French Bee. 

 

На такова пътуване явно целта е Полинезия. Моята цел ще е по-различна - да видя различни точки около глобуса. Но идеята ти за полетите може да ми бъде от полза. Погледнах, но цените за сега никак не ми харесват 😞 

преди 16 часа, Здравко Ангел каза:

О, ние сме по доста по-флегматичните пътувания. 🙂 Това ни е мега скоростно, толкова километри за толкова малко дни. Иначе сме насреща за по-конкретни въпроси около дадена държава, която сме посетили.

И аз като мнго от пътешествениците обичам да не препускам. Това пътуване обаче искам да е коренно различно. Искам да се завъртя около глобуса и да видя отделни точки, които всъщност да бъдат типични за региона си. Евентуално бихте могли да помогнете с някоя идея за преминаването от Азия/Австралия/ Нова Зелендия към Америките? 🙂 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Не се наемам да кажа доколко разумно е планирането на подобно начинание предвид общата несигурност на пътуванията в близко бъдеще. Но е ясно, че рисковете се смекчават ако гръбнака на пътуването е на един билет. В този смисъл ако успееш да закачиш някои от основните точки и най-вече презокеанските полети да са заедно е възможно при неочаквани промени да си с малко по-голяма гъвкавост. Например около твоите дати има една доста подходяща комбинация на изключителна цена (със сигурност е грешка), като при това става въпрос за директни полети.

 

image.png.d44397990fa1b3597c16a6fb35086e58.png

 

През сайта на авиокомпанията цената е двойна, но този или подобни билети се продават през много посредници, като вероятно могат да се намерят още по-евтино. Този пример е през немския Skyscanner.

Иначе до Азия най-евтино можеш да стигнеш през Дубай с Wizzair и после изгодните възможности са много на брой, но още е прекалено рано за купуване. Ако предпочиташ сега да купуваш и не си бил в Токио и във Варшава - може и с поляците да тръгнеш. Предлагат сравнително прилична цена за еднопосочен билет.

 

image.png.e628ea6e3b150970c24f6758ac8d7797.png

  • Харесвам 1
  • Браво 3
Връзка към мнение

Тези билети на канадците вече си излизат на ниската цена и в официалния им сайт, а в последно време е най-разумно да се купува без посредници, особено ако цената е същата.

 

image.png.238e37bc058fa5282af7fef449c75c34.png

 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.